Search for content, post, videos

Cel mai bun mod de a cunoaste oameni noi, pentru noi relatii

Poate este in cautarea unei noi aventuri amoroase sau chiar a unui prieten de suflet, dar ti se pare peste mana sa cunosti oameni noi, iar – odata intalniti – ti-e greu sa creezi acea legatura personala. Exista o cale simpla de a sari peste aceste hopuri!

Cel mai simplu mod de a cunoaste oameni noi, indiferent de scop, este sa-ti iei un animal de companie, de preferinta un caine, pentru ca astfel esti fortat sa iesi mai des „in lume” pentru a-l plimba si a-i oferi miscarea si atentia de care are nevoie patrupedul.

Acest fapt este dovedit statistic: 85% din persoanele care au animale de companie sunt mai multe relatii sociale decat cei care nu se bucura de compania unui caine, spre exemplu. Mai mult, oamenii care detin animal sunt mai multumiri de relatiile lor cu oamenii, se simt mai increzatori si sunt mai deschisi atunci cand intra in contact cu persoane pe care nu le cunosc.

Motivul? Animalele de companie, mai ales caini, sunt ideali pentru a sparge gheata intre doi oameni care au avut doar contact vizual si nu au schimbat inca doua cuvinte. Stapanii de animale sunt mai putin inchisi in sine si leaga mult mai usor conversatii.

Daca chiar vrei „sa-ti usurezi munca” atunci cand vine vorba de a cunoaste oameni noi, dar nu ai un animal de companie si consideri ca nu ai timpul necesar pentru a-ti lua unul si a-l ingriji cum trebuie, poti sa apelezi mereu la prieteni. Sigur ai cel putin un prieten sau un coleg care are un caine. Ofera-te sa il plimbi din cand in cand, atunci cand stapanul lui nu poate. Sau ofera-te sa il duci la veterinar in caz ca proprietarul nu are timp. In felul acesta, iti creezi de unul singur sansa de a cunoaste noi oameni, indiferent ca vrei sa stai de vorba o ora cu cineva fara niciun fel de obligatie sau ca esti in cautare de sex fara obligatii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *