Search for content, post, videos

De ce este joia cea mai buna zi pentru sex

Potrivit studiilor efectuate de un grup de cercetatori din Marea Britanie, a fost depistata ziua cea mai propice pentru a face sex.

Britanicii au ajuns la concluzia ca joia este cea mai buna zi pentru a face sex, atat pentru femei cat si pentru barbati, datorita faptului ca organismul inregistreaza un nivel de cinci ori mai mare de hormoni sexuali, fata de celelalte zile ale saptamanii,

Insa, momentul cel mai propice pentru a intretine relatii sexuale difera de la barbati la femei. Astfel, barbatii doresc sa faca sex mai mult dimineata, iar femeile mai mult seara.

Cercetatorii sustin ca aceste caracteristici sunt o urmare a programarii genetice umane, potrivit careia barbatii trebuie sa fie activi pe timpul zilei iar femeile sa fie „in priza” pe timpul serii. Totodata, dimineata, nivelul de testosteron al barbatilor este cel mai ridicat, acesta fiind un alt factor care favorizeaza activitatea sexuala.

Femeile insa, sunt cel mai active din punct de vedere sexual seara, tot datorita secretiei marite de hormoni.

Aceeasi specialisti sustin ca persoanele care fac sex dimineata se simt foarte bine pe perioada intregii zile, avand in vedere ca organismul elimina hormoni precum oxitocina, dand o stare de euforie.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Viorel Parache</cite>

    Stop cautarilor! Este timpul acum sa va opriti din a mai cauta cine stie ce
    oferte asa-zis serioase de castigat bani! Noi va oferim o modalitate noua,
    eficienta, probata si extrem de serioasa prin care sa va completati in timpul
    liber castigurile. Cereti acum detalii la adresa de email: delgeobvro@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *