Search for content, post, videos

Ce vrea de Martisor, in functie de zodie!

De 1 si 8 Martie, de martisor, femeile se simt rasfatate si primesc unele dintere cele mai frumoase cadouri. Insa, pe buzele multor barbati apare intrebarea oare „Ce vrea de Martisor?”. In ajutorul lor vin insa astrologii care au raspunsuri care vizeaza toate nativele. Se pare ca pentru multe dintre ele este nevoie de o serie de lucruri speciale de Martisor pentru a fi cu adevarat fericite.

Asadar, iata ce vrea de martisor, in functie de zodie:

FEMEIA BERBEC vrea de martisor flori multe si frumoase de Martisor. Pe langa traditionalele martisoare, femeile din berbec doresc sa simta mirosul primaverii ca le inconjoara in aceasta perioada.

FEMEIA TAUR vrea de martisor sa primeasca de Martisor un parfum special, de primavara, care sa ii aduca aminte de prospetime si de revitalizare. Iubeste primavara asa ca de Martisor ii place sa fie in ton cu natura.

FEMEIA GEMENI vrea de martisor o noapte pasionala de martisor. Nu este adepta cadourilor ci mai degraba prefera momentele pasionale fierbinti in dormitor, atat de 1 Martie cat si de 8 Martie.

FEMEIA RAC vrea de martisor sa primeasca martisoare multe de la toti barbatii din jurul ei. Prefera martisoarele in forma de gargarita sau cele cu ghiocei.

FEMEIA LEU vrea de martisor foarte mult sa petreaca momente luinistite si romantice alaturi de persoana iubita de Martisor. Nu este adepta cadourilor scumpe ci mai mult a cadourilor amoroase.

FEMEIA FECIOARA vrea de martisor sa fie raspatata cat se poate de mult de Martisor. Vrea sa se simta speciala si va aprecia orice cadou va primi.

FEMEIA BALANTA vrea de martisor foarte mult sa primeasca declaratii de dragostedintre cele mai romantice de Martisor din partea persoanei iubite si sa primeasca multe flori din partea celorlalti barbati din jurul lor.

FEMEIA SCORPION vrea de martisor pasiune si petrecere de Martisor. Mai precis, vrea sa traiasca o noapte de dragoste fierbinte, dupa o petrecere infocata de Martisor.

FEMEIA SAGETATOR Vrea de martisor sa fie considerata o adevarata regina si sa fie tratata cu atare. Vrea ca de la 1 la 8 martie sa fie acea persoana la care barbatii din jurul ei se gandesc continuu si pe care o venereaza.

FEMEIA CAPRICORN Vrea de martisor sa fie rasfatata cu multe dulciuri, flori si martisoare, evident. Iubeste aceasta sarbatoare a primaverii cu care se identifica.

FEMEIA VARSATOR Vrea doar liniste, romantism si soare de Martisor. Nu este adepta cadourilor materiale asa ca vrea doar momente romantice din partea iubitului.

FEMEIA PESTI Vrea de Martisor sa fie in atentia totala a persoanei iubite si sa primeasca de la aceasta lucruri mici, neinsemnate valoric, dar cu puternica insemnatate spirituala.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *