Search for content, post, videos

Ce trebuie sa stii despre intalnirile aranjate, ca sa nu o patesti! Sfaturi cheie!

 Pe masura ce anii au trecut si ne-am mai lamurit despre felul cum stau lucrurile pe Internet, din ce in ce mai multe femei aleg intalnirile prin metodele clasice.

Si de cele mai multe ori, cunostintele se fac cu ajutorul prietenilor, prietenelor, colegilor, familiei. Intalnirile aranjate sunt asadar extrem de des intalnite si, de multe ori pot da nastere unor relatii perfecte si pline de fericire. La fel de bine insa, acestea se pot sfarsi prost, pentru ambii parteneri.

De ce? In primul rand pentru ca de multe ori familia sau prietenii incearca sa “cupleze” tineri cunoscuti fara a lua in considerare insa daca acestia sunt compatibili sau nu, luand in calcul doar faptul ca sunt singuri si eventual varsta desi in zilele noastre aceasta nu mai reprezinta un reper important.

   Inainte de a participa la o astfel de intalnire insa, e important sa te asiguri ca persoana pe care urmeaza sa o cunosti are sau nu potential pentru a comunica, ca este cat de cat compatibil cu tine si nu pierzi timpul degeaba cu o persoana cu care nu ai nici un viitor.

   Atunci cand cineva vrea sa iti faca cunostinta cu un tip cere-i lamuriri suplimentare. Faptul ca e dragut, inteligent sau de treaba nu sunt suficiente. Ar fi si culmea ca prezentarea sa fie altfel. Gandeste-te ami degraba la calitatile pe care le vrei tu la un barbat si intreaba-ti prietenii in acest sens. Asigura-te ca viitoarea intalnire va fi cu un tip care are ceva in comun cu tine in afara de faptul ca e dragut.

   Daca esti singura, probabil ca prietenii iti cunosc deja situatia si ai mari sanse sa nu te poata ajuta. Largeste-ti insa orizonturile si nu refuza ofertele atunci cand vin si de la alte persoane. Obisnuiesti sa discuti cu coafeza si aceasta stie cum stau treburile si iti afce o propunere? Nu te hazarda dar nu refuza. Incearca sa o descosi si sa vezi daca persoana pe care vrea sa ti-o prezinte se potriveste cu tine si intalneste-te cu el. Nu ai nimic de pierdut.

intalnire aranjata strategii de iesire   Strategii de iesire

   Nicio femeie nu trebuie sa sufere si sa indure o intalnire dezastruoasa si fara niciun sens. Foloseste-te insa de urmatoarele strategii pentru a te strecura afara din aceasta situatie penibila.

   Telefonul urgent: Multumita optiuni de vibratii a telefoanelor mobile, acum nu mai ai nevoie sa pui pe cineva sa te sune. Poti oricand sa iesi afara din restaurant motivand ca ai primit un telefon si sa te intorci sa-i spui ca trebuie sa pleci urgent dintr-un motiv sau altul.

   Simulacrul: Daca vezi de la inceput ca nu-i de tine, spune-i ca simti ca te paste o gripa si ca s-ar putea sa pleci mai repede. Dupa o jumatate de ora spune-i ca ti-e rau si fa-te nevazuta. Nu uita inainte de asta sa te scuzi politicos.

   Cearta: Chiar daca pare o masura extrema, merge si aceasta. Provoaca-l la  o discutie aprinsa si contrazice-l cu inversunare. Barbatii nu prea se omoara dupa astfel de schimburi de idei cu femeile asa ca nu te mira daca extrem de repede va cere nota de plata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *