Search for content, post, videos

Ce trebuie sa stie orice virgina sau virgin despre sex

Nimic nu e mai misterios ca sexul pentru adolescenti. Deseori iti sunt create impresii false despre ceea ce reprezinta cu adevarat contactul sexual.

Poate ai fost prinsa de multe ori in ipostaza in care credeai ca totul va fi o poveste romantica, plina de incarcatura emotionala, insa trebui sa stii ca nu este totul chiar asa.
Poate chiar ai crezut ca o simpla atingere sau penetrare te va lasa insarcinata sau ti s-au indus povesti neadevarate cu privire la acest aspect. Trebuie sa analizezi lucrurile cu atentie, sa vezi daca esti pregatita pentru pasul acesta si sa iti cauti si partenerul pe gustul tau.

Intr-adevar sexul este un pas important in relatia voastra si va v-a apropia. Nu este insa astro-fizica. Chiar daca iti vei iubi foarte mult partenerul, sexul este o chestiune cat se poate de fizica si primul contact va durea un pic. Nu-ti face griji!

Durerea se va transforma incet-incet in placere. Ceea ce conteaza cu adevarat e sa traiti amandoi momentul si sa fiti atenti! Nu uita niciodata de protectie, fie ea reprezentata de prezervative sau anticonceptionale.
Sexul atrage dupa sine si cateva posibilitati de infectie. Mentine zonele intime in permanenta curate si ai grija ca si partenerul tau sa faca la fel. Nu uitati niciodata protectia si bucurati-va de viata voastra intima impreuna!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *