Search for content, post, videos

Ce trebuie sa faci ca sa ai o relatie de cuplu fericita! Gesturile mici, dar care intaresc relatia voastra

Succesul unei relatii depinde, fara doar si poate, numai de parteneri, insa cu ajutorul unor mici trucuri, daca le veti adopta, veti putea sa va imbunatatiti relatia.

 

Conform specialistilor, exista cateva lucruri care sunt, in aparenta, nesemnificative, dar care au puterea de a apropia doi oameni si de a-i ajuta sa se simta uniti.

Unul dintre acesta este sa gatiti impreuna. Este o modalitate simpla, dar extrem de utila pentru a va apropia si de a va asigura ca sunteti compatibili. In acelasi timp, descoperiti mai multe despre preferintele unuia si a celuilalt.

Spuneti ce va nemultumeste, insa fara a va jigni

Sa ascunzi ceea ce te nemultumeste nu este in regula, insa este important modul in care te exprimi. Ai grija de partenerul tau si renunta la critici, ironii sau sarcasm. Spune-i ce te nemultumeste direct, insa fara a-l jigni.

Citeste si: Secretul unei casnicii fericite, dezvaluit de un actor care a fost casatorit 64 de ani: ”Niciodata nu a incercat sa le ascunda de mine!”

Nu inceta sa iti surprinzi partenerul

Micile gesturi conteaza si, in plus, nu necesita un efort prea mare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ii oferi partenerului tau putina atentie. O relatie fericita nu apare de nicaieri, ci necesita mici eforturi pentru a o intretine. Cumpara-i prajitura preferata, lasa-l sa iasa cu prietenii si vei vedea ca relatia se va imbunatati.

Comunicati

Comunicarea este o modalitate ce intareste legatura dintre voi. Sa ai o conversatie adevarata macar o data pe zi este de ajuns pentru a da la o parte orice neintelegere. Daca te deranjeaza ceva anume sau nu ti-a picat bine un gest al partenerului, vorbeste. Nimeni nu va putea sa ghiceasca ceea ce gandesti tu, insa daca vei vorbi despre nevoile si dorintele tale vei vedea ca nu va fi deloc rau.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *