Search for content, post, videos

Ce trebuie sa faci ca relatia ta de iubire sa reziste in timp!

Sa ai o relatie nu e tocmai simplu, indiferent ca este vorba de o simpla poveste de iubire ori o casatorie. De aceea, daca vrei sa ai grija de povestea ta de amor, tine cont de aceste sfaturi:

Renunta la scenarii

Tot ceea ce ai citit in carti ori ai vazut in filme nu arata nici zece la suta din ceea ce se intampla cu adevarat intr-o relatie. De aceea, trebuie sa uiti astfel de scenarii. Doar asa nu vei fi dezamagita.

Iarta si uita

Fiecare dintre noi greseste, motiv pentru care iti propunem sa uiti si sa ierti. Nu incerca sa gasesti un vinovat. Treci mai departe si vei fi fericita.

Fiti o echipa desavarsita

Viata este o lupta si nu e deloc usoara. Tocmai de aceea, casatoria iti ofera posibilitatea de a avea pe cineva alaturi, care sa te ajute sa depasesti momentele dificile.

Calatoriti impreuna

Se spune ca oamenii care calatoresc sunt nevoiti sa se bazeze unul pe celalalt, iar calatoriile va pot extinde, de asemenea, viziunea asupra lumii si va vor intari relatia.

Faceti ordine dupa voi

Frustrarile mici au tendinta sa distruga o relatie, motiv pentru care fiti atenti si strangeti dupa voi. E un gest simplu, ce va va ajuta sa eliminati certurile.

Nu va insultati niciodata

Pentru ca relatia voastra sa fie puternica si sa reziste in timp este important sa nu va criticati si sa nu va jigniti.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *