Search for content, post, videos

Ce trebuie neaparat sa faci inainte de nunta

Ti-ai gasit dragostea cea mare cu care vrei sa-ti imparti restul zilelor si deja te vezi in rochie alba de mireasa.

Sunt cateva chestii care te preocupa, insa nu le dai prea multa importanta acum pentru ca esti prea entuziasmata de ideea de a fi a impreuna pana la moarte. Ei bine, exista totusi niste lucruri pe care noi ti le recomandam sa le incerci cu alesul tau pentru a fi sigura ca nu vor exista diferente prea mari intre voi si pentru a evita certurile de orice natura.

Incepeti amandoi prin a face schimb de telefoane. Stiu ca nu pare a fi cel mai bun exercitiu, insa citeste pana la capat. Un schimb de telefoane timp de 48 de ore cu acces liber la toate formele de comunicare (inclusiv social media) va arata amandurora cat este de inconfortabil sa fii spionat, dar intr-acelasi timp va intari si relatia voastra daca nu aveti nimic de ascuns unul fata de celalalt.

Pentru a putea realiza o comunicare eficienta care sa va rezolve toate problemele mici pe care le aveti atunci cand nu va intelegeti, ar trebui sa va inregistrati o cearta si s-o ascultati dupa cateva zile impreuna. Veti invata astfel ce greseli de comunicare ati facut amandoi si cum sa evitati astfel de scene pe viitor.

Sexul este foarte important intr-o relatie de lunga durata, asa ca timp de o saptamana incercati tot ce se poate si aflati-va limitele si placerile ascunse unul celuilalt. Asta va ajuta sa va conectati mai usor si veti sti exact ce-si doresti unul de la celalalt.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *