Search for content, post, videos

Ce spune tunsoarea unei femei despre caracterul ei! Afla-i toate secretele intime si nu numai

Felul in care o femeie arata poate sa denote foarte multe lucruri cu privire la caracterul, personalitatea sau starea de spirit a acesteia. Astfel, la fel de bine putem intelege ce fel de caracter are o femeie dupa culoarea ojei pe care o prefera, si tipul de tunsoare preferata poate sa spuna multe lucruri despre acea femeie.

Astfel, potrivit studiilor efectuate de sociologi, exista cateva tipuri de tunsori, dintre cele mai des intalnite, care denota foarte mult despre caracterul unei femei, despre preferintele sale sexuale si despre inclinatiile ei:

Femeile care poarta parul mai lung de linia umerilor

Femeile care adopta tunsori destinate pentru parul lung, care depaseste linia umerilor, sunt de obicei femei care sunt dispuse sa experimenteze cam toate tipurile existente de barbati, pana la o anumita varsta. Ele nu fac acest lucru din cauza ca ar fi desfranate, ci pentru a reusi sa faca o selectie a mascului pe care il doresc alaturi pe o perioada mai lunga. Sexual nu sunt foarte pretentioase, insa apreciaza un barbat care este dezinhibat si nu se sfieste sa ii indeplineasca fanteziile sexuale ascunse.

Pe plan personal, aceste femei doresc sa fie autosuficiente asa ca se axeaza mult pe cariera. Tocmai faptul ca prefera acest lucru le pune in contact cu multi barbati, ceea ce le permite sa experimenteze destul incat sa faca alegerea potrivita. Totodata, inauntrul lor isi doresc foarte mult sa fie mame. Iar potrivit sociologilor si psihologilor, femeile cu parul mai lung de linia umerilor sunt unele dintre cele mai bune mame.

La capitolul bani, acest tip de femei nu pune accent maxim pe partea financiara. Cu toate acestea, fac tot posibilul sa aiba o stabilitate anume pentru a se putea intretine singure. Mai mult decat atat, ii ajuta mereu pe cei care au nevoie de spijin financiar.

Femeile care poarta parul mai scurt de linia umerilor

Acest tip de femei nu sunt cu mult diferite de cele mentionate mai sus. Cu toate acestea, au prioritati diferite in viata. Astfel, isi doresc mult ca pana la o anumita varsta sa devina din ce in ce mai sgure pe ele insele si sa reuseasca mereu tot ceea ce isi propun cu forte proprii.

Sexual, sunt femeile care au cele mai mutle fantezii si care isi doresc in pat barbati mai putin experimentati pentru a-i putea invata tainele amorului.

Din punct de vedere familial, sunt unele dintre cele mai statornice femei, mai ales daca reusesc pana in 30 de ani sa isi gaseasca un barbat pe gustul lor alaturi de care sa porneasca o familie. Nu sunt foarte mamoase cu copiii lor si le ofera acestora libertate destul de mare, fiind de parere ca doar asa pot invata sa se descurce in viata.

Pe de alta parte, isi doresc foarte mult sa fie dragalite mai mereu si vor ca barbatul de langa ele sa se straduiasca cel putin sa le ofere luna de pe cer.

Nu sunt mofturoase si sunt capabile sa se sacrifice destul de mult pentru binele comun.

Femeile care poarta parul scurt

Acest tip de femei sunt considerate de multi sociologi cele mai aprige existente. Ele isi canalizeaza intreaga energie pe propria persoana, cel putin in primii 20 de ani ai vietii. Apoi invata ca au nevoie de cineva alaturi pentru a putea face fata vietii de zi cu zi.

In prima parte a vietii, sunt adevarate cuceritoare cel putin din punct de vedere sexual. Pentru ele este mult mai importanta dezvoltarea vietii sentimentale in detrimentul celei profesionale. Acesta este si principalul motiv pentru care dupa 20 de ani practic cauta sa se agate de cineva.

Odata ce isi intemeiaza o familie, in primii ani de existenta a acesteia, nu se dovedesc a fi prea interesate de binele comun, persoana proprie primand mereu. Ulterior insa se dau pe brazda si, surprinzator, multe aleg sa isi lase parul sa creasca cat se poate de lung, devenind astfel modelul de femeie care prefera sa poarte parul lung, este umeri

Femeile care prefera tunsoarea bob

In mod surprinzator, acest tip de femeie este cel mai dorit de barbati. Au o aliura care denota multa senzualitate si totodata un caracter capabil sa fie grijului si aproape mamos. Sunt considerate a fi unele dintre cele mai atragatoare femei si mai mereu sunt in centrul atentiei.

Insa aceste lucruri nu le fac sa se piarda cu firea! Femeile care prefera tunsorile bob sunt foarte echilibrate in cam tot ceea ce fac. Respecta vechea zicala potrivit careia o femeie trebuie sa fie o doamna in societate si o desfranata in pat pentru ca se gandesc mereu ca starea lor de bine depinde foarte mult de starea de bine a cuplului.

Nu le place sa fie singure dar nici sa fie agasate cu iubire de jumatatea lor.

Odata ce devin mame, acest tip de femei isi mentin verticalitatea si incearca pe cat pot de mult sa le impartaseasca celor mici din vasta lor experienta de viata. Aleg sa se casatoreasca destul de tarziu, cam dupa 35 de ani, tocmai pentru a putea acumula cunostintele necesare pentru a avea o viata armonioasa in viitor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *