Search for content, post, videos

Ce spune “sexul murdar” despre tine

Catusele, palmuirea, lanturile si biciurile folosite in timpul sexului nu surade tuturor, unele persoane privind obiceiurile sado-masochiste drept perversiuni sexuale demne doar de persoanele bolnave. Si totusi, daca nu o fi chiar asa?

 

Asa-numitul “sex murdar”, BDSM, nu este o forma de sex practicata de oamenii “cu probleme la cap”. Dimpotriva, persoanele carora le place cel putin “sexul obraznic”, in care accepta sa fie legati de pat, la ochi sau actioneaza ei din pozitia dominatoare, au o viata sexuala mai sanatoasa, sunt extrovertiti si au o stare psihica semnificativ mai buna, per ansamblu, decat cei care sunt adeptii convinsi ai “sexului cuminte”.

 

“Sexul murdar” este perfect sanatos, atata timp cat sunt respectate regulile de igiena si, bineinteles, acordul intre parteneri pentru practicile sado-masochiste.

 

Persoanele care prefera sexul BDSM tind sa faca din sex o prioritate. Iar asta e un lucru bun, pentru ca isi fac timp sa faca sex, isi accepta sexualitatea si comunica deschis cu partenerii lor despre ce le place, ce nu le place si ce si-ar dori sa faca. Adeptii BDSM nu lasa sa treaca doua saptamani intre partidele de sex pentru ca “nu au timp”, “sunt prea obositi”, “pica franti in pat”, spre deosebire de adeptii “sexului cuminte”.

 

Mai mult, cei care au preconceptii fata de aceste practici trebuie sa intelegea ca “sexul murdar” nu implica murdarie si nu presupune actiuni care sa cauzele durere pana la sange. Este un acord al partilor, al partenerilor care se pot limita si la “sex obraznici”, cu usoare palmuiri peste fund in timpul sexului sau legarea la ochi cu o esarfa a unuia dintre ei.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *