Search for content, post, videos

Ce spune pozitia sexuala preferata a barbatului despre el insusi

Personalitatea fiecarei persoane se transpune, fara sa vrem, in fiecare lucru pe care il facem: de la cum preferam cafeaua dimineata la obiceiurile de igiena zilnice.

Mai mult de atat, trasaturi ale felului de-a fi se regasesc chiar si in pozitia sexuala preferata.

 

Doggy Style

Aceasta pozitie este adorata de foarte multi dintre barbati pentru ca ofera o perspectiva „buna” asupra posteriorului femeii si satisface instinctul de dominare specific masculin. Din acest motiv, barbatii a caror pozitie preferata este „doggy style”, asadar o practica atat in aventurile de-o noapte, dar si des cu partenera din relatia de lunga durata, au personalitati mai dominante si adesea misogine, daca nu au prins la suflet femeia.

 

Misionarul

Considerata pozitia clasica, un barbat care prefera misionarul in timpul sexului este un tip traditionalist, dar si usor nesigur pe el. Optand adesea pentru pozitia misionarului, el demonstreaza, fara sa vrea, ca-i e usor teama sa-si asume riscuri incercand ceva nou, simtindu-se de altfel confortabil facand mereu ceea ce s-a obisnuit sa faca.

 

Femeia deasupra

Face el ce face, si tot aduce femeia deasupra lui in timpul sexului! Barbatul care prefera si practica mai mult pozitia sexuala in care partenera este deasupra lui prefera si in viata de zi cu zi sa fie indrumat, coordonat.

 

Lingura

Pozitia „lingura” permite barbatului atat sa aiba o perspectiva „destul de buna” asupra posteriorului femeii, dar si sa o stranga in brate in timpul sexului (depinde de unghiul de inclinare al femeii). Barbatii care prefera aceasta pozitie sunt mai echilibrati, caci reusesc sa-si imbine propriile placeri cu nevoile celor din jurul lor.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *