Search for content, post, videos

Ce spune numarul partenerelor sexuale pe care le-a avut in viata, despre barbat

Numarul de femei cu care un barbat s-a culcat spune multe despre personalitatea lui.

Exista preconceptia potrivit careia numarul partenerelor sexuale ale barbatului este mai mare decat cel al partenerilor sexuali ai femeii. Statisticile au dovedit ca preconceptia este adevarata. In medie, un barbat are noua partenere sexuale, de-a lungul vietii, in timp ce o femeie se limiteaza la patru.

Dar media este intotdeauna facuta din mai multe cifre, incepand de la o extrema la cealalta, de la putin la foarte mult. In acest punct, se impune intrebarea: care este diferenta dintre un barbat care a facut sex cu trei femei si unul care a facut sex cu 30 de femei?

Bineinteles, importanta numarului partenerelor sexuale ale unui barbat difera de varsta pe care o are acesta. Exista o diferenta intre un tanar in varsta de 18 ani care s-a culcat cu trei femei pana la majorat si un barbat de 40 de ani care s-a bucurat sexual tot de trei femei.

Insa, pana la varsta de 30 de ani, „traiectoria” sexuala a unui barbat si, implicit, felul lui de-a fi pot fi „ghicite” analizand numarul de femei cu care acesta s-a culcat.

Intre 1-5 femei

Barbatii care au pana in 30 de ani si au facut sex cu una pana la cinci femei sunt asa-numitii „baieti buni”, care si-au inceput viata sexuala, cel mai probabil, dupa varsta majoratului, chiar dupa 20-22 de ani. Acestia sunt barbatii emotivi, care inca din adolescenta au pus mare pret pe sentimente si a caror nesiguranta pe sine i-a determinat sa fie mai retrasi din punct de vedere sexual.

Chiar daca au facut parte din grupuri mari de prieteni, chiar daca au avut o viata sociala bogata, baietii timizi raman baieti timizi pana nu se indragostesc nebuneste de o femeie, adesea, mai experimentata. Abia atunci cad in „plasa” sexuala.

Din punct de vedere al personalitatii, acestia vor fi soti buni, stabili, dar amanti nu tocmai desavarstiti. Ei vor continua sa aprecieze sentimentele, stabilitatea in relatie, iar daca vor fi vreodata declarati amanti desavarsit, aceasta declaratie va veni, cu siguranta, din gura partenerei de cuplu alaturi de care, dupa ani de experienta, au reusit sa gaseasca formula sexuala perfecta de completare.

Exista totusi un risc la barbatii care fac sex cu cel mult cinci femei pana la varsta de 30 de ani: atunci cand trec printr-o criza existentiala, care vine in jurul varste de 40, 45 sau 50 de ani, ei au tendinte de razvratire. Cu alte cuvinte, comportandu-se nesabuit, ca niste adolescenti teribilisti, tind sa incerce sa recupereze tot ce nu au facut in tinerete. Atunci cand ai deja o familie, acest tip de comportament poarte crea mari probleme in relatia de sotia, cu copii si expune riscului de divort.
Intre 6-15 femei

Barbatii care pana la varsta de 30 de ani au facut sex cu 6 pana la 15 femei intra in categoria „clasica”. Cam acesta este intervalul numeric in care se incadreaza majoritatea barbatilor. Ce-i drept, pentru unii cifra 6 poate parea mica, dar daca luam in calcul ca pana in 30 de ani pot exista 2 relatii serioase, de durata si chiar o casnicie, plus cateva aventuri, cifra se dovedeste a fi reala. Plus ca vorbim totusi de un interval care creste pana la 15 femei.

Din punct de vedere comportamental, barbatii care intra in aceasta categorie sunt „clasici”: ei pun pret si pe sentimente, dar in adolescenta si in primii ani ai tineretii sunt dornici sa descopere noi experiente; ei pun pret, totodata, si pe placerea femeii, desavarsirea sexuala, in opinia lor, neputand fi atinsa daca partenera lor nu atinge orgasmul.
Nu mai tin minte cu cate femei au facut sex

O categorie aparte de barbati, dar si numeroase, este cea a reprezentatilor sexului tare care, pana la varsta de 30 de ani, au pierdut sirul femeilor cu care au facut sex. Practic, nu mai tin minte cate partenere sexuale au avut.

Acest aspect denota un caracter libertin, dornic de aventura si greu de stavilit in momentele de excitare maxima. Acestia sunt barbatii care „le-au vazut pe toate” si pentru care putine femei mai ascund taine – cel putin asa cred ei. Insa atitudinea poate fi urmari pozitive, caci cu cat considera ca sunt mai trecuti prin viata, cu cat considera ca au facut sex cu cate femei au avut ei chef, cu atat vor fi mai putin tentati sa-si insele partenerele de viata.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *