Search for content, post, videos

Ce spune numarul de parteneri sexuali pe care i-a avut o femeie, despre ea

Potrivit unui recent studiu, numarul de parteneri sexuali pe care o femeie i-a avut pe parcursul vietii poate sa determine multe lucruri legate de caracterul ei si de viitorul ei cu privire la viata personala.

Se pare ca din ce in ce mai multe femei, pe langa faptul ca isi incep viata sexuala la o varsta foarte frageda, incep sa aiba din ce in ce mai multi parteneri sexuali. Unul dintre motivele pentru care femeile fac acest lucru si poate cel mai important este ca, la fel ca si in cazul barbatilor, cauta sa isi gaseasca un partener cat mai aproape de tipologia “individuli ideal”.
Cu toate acestea, din cauza ca aceasta cautare este de multe ori fara rezultat, din ce in ce mai multe femei ajung sa aiba foarte multi parteneri sexuali si sa nu se mai marite sau sa nu aiba o relatie stabila pe termen lung.

Mai mult decat atat, femeile par sa incerce tipologii din cele mai diferite de barbati, pe deoparte pentru a-si satisface unele curiozitati sexuale si pe de alta parte pentru ca refuza sa se mai abtina in a-si da frau liber dorintelor.

Cu toate acestea, exista trei categorii majore in ceea ce priveste numarul de parteneri sexuali pe care o femeie i-a avut, care determina ce fel de persoana este si ce anume ii rezerva viitorul.

Intre 5-10 parteneri sexuali
Daca te afli in aceasta categorie, atunci faci parte din majoritate. Astfel, cea mai mare parte a femeilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani au avut maxim 10 parteneri sexuali de-a lungul vietii.

Aceste femei se descopera pe ele insele in od clasic, nu pun sexul pe primul loc intr-o relatie si sunt de multe ori axate pe intemeierea unei familii, fara sa aiba o definitie exacta a barbatului visurilor.

Aceste femei risca pe deoparte ca dupa 10 parteneri sexuali sa decida ca nu au nevoie de un barbat langa ele pe parcursul vietii si sa traiasca in desfrau maxim sau sa se resemneze si sa il aleaga pe ultimul partener sexual drept jumatate stabila, chiar daca este inferior celor pe care i-a avut pana acum.

Intre 10 si 20 de parteneri sexuali
Femeile care se regasesc in aceasta categorie iubesc aventurile. Totodata insa, sunt destul de echilibrate incat sa isi dea seama ca doar in urma unei experiente vaste din punct de vedere sexual isi pot gasi identitatea si pot sa isi dea seama ce anume vor de la viitorul lor barbat.

Aceste femei sunt cele care au cele mai mari sanse de a-si gasi jumatatea pentru ca maturitatea sexuala, obrtinuta pana in 35 de ani, le ofera capacitatea de a face comparatii si de a deveni mult mai intuitive in privinta partenerilor lor.
Peste 20 de parteneri sexuali

Daca ai avut de-a lungul vietii mai mult de 20 de parteneri sexuali, inseamna ca niciodata nu te-ai gandit sa te asezi la casa ta. Femeile din aceasta categorie se considera mult mai libere decat cele din categoriile anterioare, isi traiesc viata cu placere si isi asuma “riscul” de a fi mereu singure pe perioade lungi.

Mai mult decat atat, aceste femei ajung sa nu vada niciun avantaj al unei posibile casnicii, mai ales ca au o experienta de viata care le confirma faptul ca majoritatea barbatilor nu merita mare lucru.

Sunt genul de femei care pot fi bagate repede in pat dar care vor lasa cu gura cascata foarte multi barbati, pe care ii vor parasi si nu le va parea rau niciodata de acest lucru. Aceste femei reprezinta simbolul femeii puternice care de multe ori este admirata de cele din categoriile anterioare.

 

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Radu Raducu</cite>

  dadad

  haideti sa va zic o chestie intamplator am dat peste 2
  site-uri de facut bani bineinteles ca la inceput nu am crezut am crezut dar
  m-am edificat si am vorbit cu ceva prieteni de-ai mei si mi-au zis ca este
  adevarat si ei tot asa au patit ca si mine si apoi am zis sa incerc de ce
  nu???nu pierd absolut nimic nu trebuie sa platesc nimic doar sa dau click pe
  cateva reclame in fiecare zi mi se pare foarte usor dar banii vin bineinteles
  putin dar putin cate putin se aduna ca de azi pe maine nimeni nu poate castiga
  eu sunt de conceptia asta acuma fiecare are parerea lui..mersi va las 2 linkuri
  sper sa va descurca-ti..va multumesc!nu fi-ti nepasatori cum am fost si eu la
  inceput incerca-ti si o sa va convinge-ti credeti-ma si eu am ezitat la inceput
  dar mi-a parut rau ca nu am inceput de mai demult eu iti zic cum am procedat si
  eu poate zici acuma ca vreau sa te fac sa crezi e alegerea ta nimeni nu te
  obliga dar pacat sa nu incerci pentru ca nu te costa absolut nimic crede-ma
  aboslut nimic.

  http://bit.ly/1hELK97 -aici ai avantaj ca primesti 6$ la
  inregistrare

  http://bit.ly/1c3XMJ5 -aici ai avantaj ca poti sai retragi
  foarte repede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *