Search for content, post, videos

Ce spune forma fetei despre relatia ta: ai chip de sotie sau de amanta?

Forma fetei unei femei poate determina durata relatiei de cuplu. Cu alte cuvinte, in functie de trasaturile fetei si de cum le percepe un barbat, femeia poate fi buna mai degraba de o simpla aventura amoroasa sau, dimpotriva, poate fi buna de sotie.

 

Feminitatea este cea mai importanta caracteristica a femeii in raport cu barbatul. In esenta, dincolo de trasaturile fetei, de cat de mare sau mic este nasul, de cat de groase sau de subtiri sunt buzele sau ce culoare de par are, per total, in ochii unui barbat conteaza nivelul de feminitate si cum arata “pachetul intreg” pentru ca el sa fie interesat de ea.

 

Insa, chiar si in aceste conditii, barbatii obisnuiesc sa aleaga, involuntar, femei diferite in ceea ce priveste trasaturile fetei atunci cand vor sa aiba doar o aventura amoroasa, o relatie de scurta durata, si cand au planuri de insuratoare.

 

Cu alte cuvinte, barbatii, cand se uita la fata unei femei, inconstient o catalogheaza drept “amanta” sau “sotie”.

 

Desi mai toti barbatii sunt in goana dupa femei frumoase, cu trasaturi mai feminine ce presupun pomenti mai proeminenti, buze groase, barbie mica si gat subtire, atunci cand se gandesc sa aiba o relatie de lunga durata, chiar cu perspectiva casatoriei, aleg involuntar femei mai putin feminine.

 

Mango, ideal pentru ingrijirea si hranirea tenului

Doar ganditi-va la barbatii pe care ii cunoasteti de mult mult timp si ale caror partenere le-ati cunoscut de-a lungul timpul. Un procent mare dintre cei care s-au asezat la casele lor, cu sau fara verighete, au partenere de lunga durata nu tocmai feminine.

 

Motivul acestui fenomen constatat si stiintific prin mai multe studii consta in perceptia barbatului asupra femeii.

 

Cu cat ea este mai feminina, asadar mai atragatoare, cu atat barbatii considera ca este mai predispusa la aventuri amoroase, motiv pentru care ei vizualizeaza femeia respectiva in calitate de amanta, pentru ca, pana una alta, desi isi doresc o sotie frumoasa, nu vor una care sa fie o prada usoara pentru alti barbati. Practic, in materie de relatii de lunga durata, de casatorie, barbatul prefera o femeie care sa ii ofere stabilitate si incredere pe termen lung, iar una extraordinar de atractiva lasa de dorit in aceasta privinta, dar nu din vina ei, ci din cauza perceptiei masculine. Din acest lucru nu trebuie trasa concluzia ca toate femeile frumoase sunt usuratice si cele mai putin atractive sunt “material de sotie”.

 

Insa statisticile arata ca, in mintea unui barbat, o frumusete ravasitoare va echivala mai mereu cu o amanta, iar o femeie draguta, dar nu din cale-afara frumoasa, este mai potrivita pentru rolul de sotie.

 

Astfel ca, atunci cand el, barbatul, are ganduri serioase de casatorie, se prea poate sa se stabileasca cu o femei mai putin feminina, adica una care are barbia usor mai lata, buzele nu foarte groase si, per total, mai putin feminina.

 

Insa aceste trasaturi care indica o feminitate mai putin scazuta nu fac din acea femeie “material de sotie” una urata. Pana una alta, ganditi-va la actrita americana Brooke Shields! Nu este pe atat de delicata ca Jessica Alba si are intr-adevar mandibula lata, specific masculina, dar nimeni nu poate spune ca nu este o aparitie superba.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *