Search for content, post, videos

Ce spune felul in care mananci despre viata ta sexuala

Exista o legatura stransa intre obiceiurile si felul in care mananci si performantele tale sexuale in pat.

 

Oamenii mananca asa cum fac sex si invers. O fi oare adevarat? Afirmatia are, fara doar si poate, adevar in spate. Activitatea de a manca prezinta numeroase valente senzuale, prin placerea gustului care-ti induce o stare de bine, de satisfactie. Totul tine de cum stii sa apreciezi mancarea, de a o savura, de a descoperi fiecare gust, fiecare aroma in parte, de a simti textura preparatului si modul in care acesta se descompune in timp ce mesteci.

 

In esenta, sexul e ca mancatul. Insa ce face un om sa prefera intotdeauna preparate culinare gourmet, cu delicatese excentrice, iar intre asternuturi sa fie marele fan al partidelor de sex cu adevarat savuroase, cu pozitii sexuale variate?

 

Pe de alta parte, cum de unele persoane prefera intotdeauna sa manance cartofi cu carne, iar in pat sa fie adeptii partidelor rapide, clasice, intr-o singura pozitie in care scopul suprem este atingerea orgasmului propriu, de preferinta cat mai repede?

 

Tiparul de a manca si de a face sex

 

Toate aceste tipare, atat in activitatea de a manca, cat si in timpul sexului, sunt dictate de stilul personal, de trasaturile de personalitate ale fiecaruia, atat de trasaturile evidente, explicite, cat si de cele pe care incercam sa le reprimam.

 

Mancatul si sexul fiind nevoi primare, este usor ca tot ceea ce incercam sa ascunde la noi insine sa nu iasa la suprafata in aceste momente de placere primordiala, de stare de bine primara.

 

Mai mult, felul in care un om se comporta in timpul actului de a manca poate spune multe despre felul lui de a fi in viata intima. Un om care este teribil de insolent, nerabdator, care este nepoliticos cu chelnerul, care are mereu ceva de comentat cu privire la preparatul culinar servit prezinte sanse mari sa aiba hibe majore si in viata intima.

 

Felul in care un om abordeaza momentul in care mananca, persoanele in compania carora se afla este pe aceeasi frecventa cu propriul mod de abordare in viata si in relatiile sale interumane, mai ales in cele amoroase.

loading...
<

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *