Search for content, post, videos

Ce spune despre o femeie tipul de masina pe care o conduce

Desi barbatii sunt mai priceputi la motoare, consum, cai putere etc., femeile nu se uita neaparat la detalii tehnice atunci cand decid sa-si achizitioneze o masina.

Totusi in functie de ce aleg femeile masina?

In functie de culoare. Culoarea joaca un rol foarte important in alegerea masinii de catre o femeie. De cele mai multe ori vedem femei in masini de culori vii cum ar fi rosu sau albastru electric, verde, sau chiar in doua culori.

In functie de model. Da, este foarte adevarat, pentru femei e prea putin important daca masina are un miliard de cai putere daca masina nu le spune nimic. Femeia trebuie sa fie atrasa de masina, la fel cum e atrasa de o pereche de pantofi. Daca nu-i plac nu-i poarta.

Mare sau mica. Desi se crede ca femeile prefer masinile mici, nu este chiar asa. Exista si femei care se simt mai feminine si mai sigure pe ele intr-o masina mare, impunatoare si exista femei care prefera masinile mici datorita aspectului lor frumos si dragalas.

Masini puternice sau motor mic. Nu toate femeile prefera motorul mic, cu un consum mic. Exista acel tip de femeie puternica, care are nevoie bineinteles de un motor puternic. Femeile romantic de obicei au nevoie de o masina micute, dragalasa, care consuma putin etc.

Femeile dure, independente, puternice, au nevoie de o masina mare, fara sa se gandeasca la consum si la locurile de parcare, au nevoie de asemenea de o masina mare, impunatoare, cu un motor puternic care sa le faca sa se simta sigure pe ele si pe masina lor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *