Search for content, post, videos

Ce spune culoarea parului despre viata sexuala a unei femei

Sexologii sustin, cu explicatii destul de clare, ca oricine poate afla detalii despre viata sexuala a unei femei, doar dupa culoarea parului acestora.

Astfel, culoarea parului unei femei poate sa dea cateva indicii cu privire la viata sexuala a acesteia, avand in vedere studii efectuate recent.

Asadar, iata ce spune culoarea parului despre viata sexuala a unei femei:

1. Blondele, potrivit unui studiu efectuat pe 1500 de barbati din marea Britanie, se simt cel mai bine atunci cand fac sex. Se simt foarte in largul lor. Din cei 1500 de barbati intervievati, 36% dintre ei au recunoscut totodata ca blondele sunt si cele mai deschise in pat.

Stiintific vorbind, femeile cu parul deschis la culoare au un nivel mai mare de estrogen in sange, asa ca sunt mult mai deschise din punct de vedere sexual.
2. Brunetele, sau satenele, potrivit unui sondaj realizat pe 2500 de femei, par sa fie cele mai experimentate. La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii avand in vedere ca mai putin de jumatate dintre femeile intervievate au declarat ca au fost de acord cu aventuri de o noapte. Asadar, pentru a accepta o aventura de o noapte, este nevoie de multa munca de convingere pentru aceste femei. Insa, un alt sondaj a aratat ca mai mult de jumatate dintre barbatii care au avut relatii sexuale cu brunete si cu blonde si cu roscate sustin de departe ca brunetele sunt cele mai focoase.

3. Nu in ultimul rand, se pare ca roscatele au cea mai activa viata sexuala. Cel putin la aceasta concluzie au ajuns oamenii de stiinta din Hamburg care sustin ca roscatele sunt cele mai dornice sa traiasca experiente sexuale dese. Acest lucru este explicat de catre oamenii destiinta si prin faptul ca barbatii, in marea lor majoritate, le vconsidera pe roscate ca fiind cele mai seducatoare femei si cel putin la fel de atractive, daca nu chiar mai atractive, decat blondele.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *