Search for content, post, videos

Ce spune cantaretul tau preferat despre viata ta sexuala

Este firesc ca preferintele muzicale sa difere de la om la om, insa putini isi dau seama, de fapt, cat de multe poate spune cantaretul preferat al unei persoane despre viata sexuala a acesteia!

 

Adele – apreciezi romantismul la maximum, desi nu esti mereu stapan pe tehnica ta sexuala. Oricum ar fi, daca survine orgasmul mult dorit, acesta va fi cu siguranta zgomotos.

 

Madonna – nu suporti rutina nici macar in timpul unei singure partide de sex, daramite in viata ta sexuala. Mereu vrei sa descoperi pozitii noi, abordari noi, excentricitati, fiindu-ti o teama teribila de plictiseala.

 

Kanye West – cel mai probabil, ai o oarecare doza de narcisism, fiind foarte concentrat pe sine in timpul sexului, mai putin pe partener.

 

The Rolling Stones – esti adeptul partidelor cat mai lungi de sex, reusind uneori sa fii prea obositor pentru partenerul de cuplu.

 

The Black Keys – iti place sa vorbesti murdar intre asternuturi.

 

Bob Dylan – apreciezi contactul vizual in timpul sexului. Cu cat privesti mai mult, cu atat starea de excitare creste.

 

Drake – sexul estebinevenit mereu, dar momentele de tandrete de dupa sunt mult mai importante.

 

Judas Priest – daca sexul nu implica si putina forta in imbratisari, eventual chiar si cateva muscaturi mai dure, nu are niciun sens.

 

Taylor Swift – traiesti intr-o lume a fanteziilor sexuale chiar si in timpul partidelor de sex. Desi acest lucru poate adauga multa picanterie vietii tale sexuale, sunt momente in care partenerul isi da seama ca nu te mai gandesti la el.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *