Search for content, post, videos

Ce spun pantofii unei femei despre cat de dornica e de sex

Balerini, botine, sneakers, pantofi cu toc sau altele? Preferintele in materie de incaltaminte pot spune multe despre apetitul sexual al femeii.

 

Preferintele unei femei in materie de pantofi nu se schimba odata cu trecerea sezonului cald si venire sezonului rece. Cum asa? Spre exemplu o femeie care prefera ca incaltari sneakersi o sa opteze iarna pentru variante mai calduroare sau pentru ghete, nu pentru cizme cu toc sau botine, cum ar alege o femeie ce prefera pantofii si sandalele cu toc in sezonul cald.

 

Aceste preferinte relativ constante, mai ales dupa varsta de 23-25 de ani, cand femeia isi defineste deja stilul, dezvaluie multe si despre apetitul sexual al purtatoarei.

 

Pantofi cu toc inalt

 

Femeile care poarta pantofi cu toc inalt (sau sandale vara) au o principala caracteristica de baza: vor sa atraga privirile. Chiar daca ai inceput sa poarte pantofi cu toc pentru a masca inaltimea mica sau din dorinta de a fi mai feminine, o femeie care prefera mai mereu tocurile adora sa fie privita. Mai mult, tocurile pot ajunge chiar esentiale pentru propria imagine de sine, caci fara ele se simte mai putin frumoasa.

 

Ce putem deduce din toate acestea in materie de apetit sexuale? Ei bine, si in materie de sex, femeile care prefera pantofii cu toc inalt au nevoie de confirmarea frumusetii lor, motiv pentru care, uneori, sexul este mai mult un mijloc de confirmare a atractivitatii lor, decat un mijloc de a avea parte de placere si de a oferi placere. Femeile care adorii pantofii cu toc sunt feminine, senzuale si iubesc sexul pentru sentimentul de „imputernicire” pe care il ofera.

 

Sneakers/ adidasi

 

Femeile care prefera ca incaltari sneakersi, adidasi sau alt tip de pantofi sport sunt energice din fire. Doar pentru ca nu se dau in vant dupa pantofii cu toc nu inseamna ca sunt mai putin feminine, ci pur si simplu sunt mai dedicate timpului lor, confortului fizic si sunt mai energice. Pe plan sexual, incaltarile sport sunt un semn al apetitului sexual ridicat al femeii, doar ca, pentru a ajunge intre asternuturi, barbatul va trebui sa depuna ceva efort, caci femeile care prefera sneakersi, adidasi sau alt tip de pantofi sport sunt mai greu abordabile decat cele care prefera pantofii cu toc cui de 15 centimetri.

 

Balerini

 

Comoditatea dincolo de toate, dar si un look casual. Femeile care prefera balerinii sunt ocupate, au programe de munca suprasolicitante si nu-si permit sa se simta obosite si din cauza unor pantofi incomozi, dar nici nu-si permit sa adopte tinute sport pentru o mai mare lejeritate. Astfel ca opteaza pentru balerini.

 

Ce spun balerinii despre apetitul sexual al purtatoarelor? Ca, inainte de sex, ele au nevoie de odihna si de relaxare. Abia mai apoi o sa li se trezeasca si cheful de sex. De altfel, in randul femeilor care poarta balerini, atunci cand isi iau concediu, primele zilele le petrec dormind si, mai apoi, isi umplu zilele si cu alte activitati.

 

Platforme cu aplicatii

 

Sub forma de botine sau sandale, femeile care prefera in locul tocurilor platformele si adora aplicatiile pe incaltari adora, la randul lor, sa iasa in evidenta, insa nu detin siguranta de sine (mai ales in privinta mersului) pe care o au femeie care poarta pantofi cu toc inalt. Insa faptul ca prefera aplicatiile denota o latura jucausa a purtatoarelor, caracteristica ce se rasfrange si asupra preferintelor sexuale, femeile care adora aplicatiile pe incaltari fiind energice, active si nastrusnice intre asternuturi.

 

Ghete/cizme

 

Ghetele sunt preferate, in sezonul rece, de femeile care prefera sneakersi sau balerini in timpul sezonului mai cald. Cizmele sunt preferate, de regula, de femeile care poarta pantofi cu toc cand temperaturile sunt mai ridicate, dar nu este obligatoriu sa aiba toc, caci faptul ca ele „urca” pe picior ofera un efect de alungire suficient cat sa satisfaca o adepta a tocurilor in mijlocul iernii.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza? .. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare….,;’,.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *