Search for content, post, videos

Ce spun mesajele tale de dragoste despre felul tau de a fi

Fiecare persoana care incearca sa-si exprime dragostea prin mesaje dezvaluie, concomintent, caracteristici specifice ale felului sau de a fi. Iata ce poti „citi printre randuri” in mesajele de dragoste!

Mesaje de dragoste cu „apelative animale”

Apelativele amoroase din regnul animal si nu numai, de tipul „pisoi”, „maimutica”, „buburuza”, „veverita” si altele, mai cu seama cand sunt scrise in mesajele de dragoste, denota latura puternic emotionala a celui care le adreseaza, dar si nevoia constanta de confort. In unele cazuri, aceasta poate ajunge pana la un soi de dependenta, asadar atentie la manifestarile recurente.

Mesajele de dragoste poetice

Mesajele de dragoste care includ poezii, fie creatie personala, fie ale unor poeti, arata atat inclinarea artistica a celui care le adreseaza, cat capacitatea puternica de a intelege in profunzime relatia de cuplu. Bineinteles, este cazul mesajelor de dragoste sincere, nu a celor transmise de complezenta.

Mesajele de dragoste acompaniate de cadouri

Pe langa „darea de mana” si potentialul financiar a celui care transmite mesaje de dragoste insotite de cadouri, acest tip de manifestare poate ascunde si niste aspecte mai neplacute. Orice om se bucura la un cadou, insa daca mai toate exprimarile de iubire sunt insotite de „cadouri materiale”, se prea poate ca cel care le face sa intentioneze, chiar fara sa-si dea seama, sa-si oblige partenerul la un angajament mai mare decat ofera in momentul respectiv.

Mesajele de dragoste intamplatoare

Te-ai trezit de dimineata si gasesti un bilet pe frigider lasat de iubit, in care-si exprima dragostea fata de tine, dar fara a fi vreo ocazie speciala. Aceste mici gesturi de iubire sunt deseori cele mai sincere. Mesajele de dragoste intamplatoare, fara ocazie/motiv, denota nu doar sentimentele puternice ale partenerului, ci si dorinta lui de a mentine vie pasiunea in relatia de cuplu.

Mesajele de dragoste predefinite

O persoana care prefera sa cumpere o felicitare cu un mesaj deja scris pe ea si doar sa se semneze denota, in primul, lipsa de implicare, chiar lene, in unele cazuri putandu-se ajunge la dezinteres.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *