Search for content, post, videos

Ce spun mesajele pe care vi le trimiteti despre relatia voastra de iubire

Daca te intrebi mereu daca esti implicata intr-o poveste de iubire frumoasa sau nu si ai nevoie de niste semne care sa-ti confirme sau sa-ti infirme, ei bine iti dezvaluim faptul ca poti sa-ti dai seama de acest lucru chiar si prin mesajele pe care vi le trimiteti.

Cu alte cuvinte, daca exista chimie, incredere sau iubire, poti stii cu usurinta, daca vei alege sa ”interpretezi” mesajele pe care vi le trimiteti.

Daca va trimiteti mesaje… scurte

In cazul in care iubitul tau iti trimite mereu mesaje de un cuvant, doua sau chiar si atunci cand tu scrii mult, el raspunde un simplu ”bine” sau ”OK”, trebuie sa stii ca relatia voastra nu este sanatoasa. De asemenea, daca el te contacteaza doar ca sa stabiliti intalniri trebuie sa stii ca sunteti pe drumul cel bun.

Daca va trimiteti mesaje obsesiv

Persoanele care fac acest lucru pot fi intelese la inceputul relatiei, insa ulterior, schimbuk de mesaje obsesiv nu indica iubire, ci o depedenta, care nu e tocmai buna. De aceea, atunci cand iti scrie non-stop ar trebui sa te intrebi de ce se intampla acest lucru.

Nu are job?Nu are un hobby?

Daca initiati amandoi conversatiile

In cazul in care aveti tendinta sa initiati amandoi conversatii, daca vreti sa stiti detalii despre ce ati facut pe parcursul zilei, sunteti intr-o relatie buna, care are toate sansele sa se dezvolte armonios. In schimb, daca tu ii scrii ”povesti”, iar el raspunde monosilabic, atunci e clar, relatia voastra nu e serioasa.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *