Search for content, post, videos

Ce spun mainile unui om despre caracterul sau! Afla toate secretele

Poate nu stiai, dar mainile spun mai multe despre caracterul tau decat iti imaginai. Atat prin forma, textura, marime si culoarea lor, pot evidentia trasaturi, calitati si defecte ale personalitatii si caracterului tau.

Ce spun mainile despre tine?

Maini cu pielea fina. Persoanele care au maini cu pielea fina, catifelata, arata ca sunt persoane foarte ingrijite, mereu preocupate de aspectul lor fizic si de sanatatea lor, persoane sensibile, carora nu le place munca fizica, munca de birou este cea care le caracterizeaza perfect, nu le plac tigarile si nici fumul de tigara si adora sa consume foarte multa cafea.

Maini cu vene proeminente. Persoanele care au vene proeminente, sunt persoane foarte active, iubesc sportul si tot ce tine de natura, iubesc munca fizica dar doar intr-o anumita masura, cat sa nu le dauneze aspectului lor fizic si sanatatii lor, iubesc copii, tocmai de aceea sunt familiste convinse.

Maini cu piele aspra. Persoanele care au pielea aspra, sunt persoane pentru care munca fizica nu reprezinta o provocare ci o necesitate, sunt persoane dure, cu caracter puternic, usor insensibile, iubesc natura, nu sunt deloc sociabile, am putea spune mai degraba ca sunt persoane usor solitare.

Persoane cu degete lungi. Persoanele cu degetele lungi, sunt persoane foarte sociabile, mereu puse pe sotii, persoane foarte pozitive, cu un simt artistic dezvoltat, inclinate catre muzica, nu le place efortul fizic, tocmai de aceea majoritatea se adapteaza unei munci usoare.

Persoane cu degete scurte. Persoanele cu degete scurte au o afinitate pentru sportul de performanta. Iubesc stabilitatea, tocmai de aceea tind sa se casatoreasca de foarte devreme. Urasc minciuna si tradarea si nu acorda o a doua sansa indiferent de situatia in care au fost puse.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *