Search for content, post, videos

Ce simte si cat minte, in functie de cum te saruta

Sarutul dintre un barbat si o femeie are multe semnificatii bune, insa poate denota si o serie de sentimente ascunse de parteneri pe care ar dori sa nu le dezvaluie unul celuilalt.

Fie ca este vorba despre un sarut senzual sau doar despre un pupic, atat forma buzelor care se ating dar mai ales postura corpului si aliura acestuia pot da indicii valoroase despre ceea ce gandesc cu adevarat cei doi parteneri.

Arta sarutului devine astfel mult mai complexa decat ne-am fi imaginat vreodata. Astfel explicatiile semnificatiei gesturilor din timpul sarutului au fost ferm analizate de psihologi si sociologi in ultima vreme.

Un cuplu care se saruta cu tot corpul, ceea ce inseamna ca isi ating buzele, pieptul si pelvisul unul altuia, denota foarte multa pasiune. Un astfel de sarut arata ca cei doi membri ai cuplului se iubesc adanc si cu patos si ca sunt cat se poate de sinceri unul cu celalalt.

Un sarut in timpul caruia barbatul nu isi apropie corpul de cel al femeii, desi ea da de inteles ca asta ar vrea, inseamna ca barbatul inca are secrete fata de aceasta. Nesiguranta este tradata de atingerea usoara a soldurilor femeii si de aplecarea capului pentru a ajunge la buzele acesteia. Acest tip de sarut nesigur este insotit deseori de un zambet usor si oarecum „patern”

Un sarut in care mainile celor doi parteneri nu isi odihnesc reciproc mainile pe corp denota ca relatia dureaza de mult sau ca niciunul nu mai prezinta interes maxim pentru celalalt. In cazul babratilor, acest tip de sarut presupune ca sunt impovarati de minciuni si ca nu mai sunt sinceri cu partenera lor de ceva vreme. In cazul femeilor, acest tip de sarut denota plictiseala si dorinta de a scapa din relatie.


Un sarut in timpul caruia femeia nu isi foloseste tot corpul pentru a se apropia de barbat denota ca acesta din urma este un tip agasant si cicalitor. totodata, denota faptul ca femeia are banuieli ca este mintita si de aceea devine reticenta. In cazul barbatilor, cu cat apul este mai afundat intre umeri, cu ata sunt predispusi sa minta mai mult. Un alt semn de luat in considerare este moemntul in care barbatul atinge obrajii femeii in timpul sarutului. Acest lucru inseamna ca, desi a mintit-o de cateva ori, se caieste pentru acest lucru.

Un sarut in timpul caruia cei doi parteneri se uita unul peste umarul celuilalt denota faptul ca ambii au fost infideli sau sunt capabili sa minta si sa insele fara scrupule. acest tip de sarut denota totodata ca fiecare partener este constient sde lipsa de sinceritate din cuplu si ca prefera o astfel de relatie „libertina”.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *