Search for content, post, videos

Ce secrete ale caracterului tradeaza pozitia in care dormi

Potrivit ultimelor studii realizate de expertii in limbajul corpului, pozitia in care dormi poate trada multe aspecte ale caracterului nostru.

In utma studiilor, au fost realizate patru categorii persoane, in functie de pozitia in care dorm. Acestea sunt: personele care dorm in poziţia fetus, cele care dorm in pozitie verticala, cele care dorm pe o parte, cu mainile intinse in fata si cele care dorm pe burta, cu mainile de-o parte si alta a corpului.

Astfel, persoanele care prefera pozitia fetus incearca mereu sa caute o zona in care sa se simta protejate. De obicei, acesti oameni sunt onesti si ordonati dar isi fac foarte multe griji fara rost.

Persoanele care dorm in pozitie verticala sunt de obicei incapatanate si foarte distante. Aceste persoane iubesc sa faca pe sefii si sunt mereu incordate. Ca trasatura principala de caracter, aceste persoane mint foarte mult.

Persoanele care dorm pe o parte cu mainile intinse sunt de obicei foarte curioase. Ele doresc mereu noi provocari si isi asuma riscuri foarte multe. De aceea isi consuma des energia pe lucruri care se dovedesc inutile ulterior.

Persoanele care dorm pe burta denota faptul ca nu au control asupra vietii lor zilnice. Au mereu nevoie de a se agata de cineva si sunt mereu speriate de ceea ce trebuie sa faca in timpul zilei.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *