Search for content, post, videos

Ce se intampla in mintea unui barbat cand dispare erectia

Excitarea sexuala, erectia, este un fenomen fizic care depinde, insa, de ganduri si emotii. Cand trairile si sentimentele sunt incarcate negativ pe fond de stres, se poate intampla ca erectia sa nu apara sau sa nu se mentina.

Momentele de placere din timpul sexului, dar si de dinainte si dupa ar trebui sa fie lipsite de griji, de presiune sau de orice forma de stres.

Cu toate acestea, se poate intampla ca mintea unui barbat aflat in pragul actului sexual sa fie tulburata de problemele de zi cu zi sau de eventualele traume suferite. Astfel de momente se pot solda cu o erectie esuata, fie din start, fie pe parcurs.

Un singur rateu induce teama de a nu esua din nou, caci barbatul care „a patit-o” o data va deveni stresat doar la gandul ca ar putea-o pati din nou, daramite in momentul T cand se afla langa partenera sa dornica sa faca sex.

Cu cat gandurile barbatului se concentreaza mai mult pe teama de a nu avea erectie, cu atat mai mult creste riscul de a NU avea erectie.

Pe de alta parte, mintea barbatului este ingreunata si de perspectiva nesatisfacerii partenerei. Ei bine, in astfel de cazuri, el trebuie sa-si schimbe perceptia asupra modului de satisfacere a femeii si sa-si aminteasca ca sexul nu este o competitie si nu este strict legat de penetrare. Joaca si atingerile tandre, combinate cu sexul oral pot compensa si, cel mai important, relaxa ambii parteneri.

Iar cel mai important pont pe care il poate afla sau si-l poate aminti un barbat care doreste sa-si satisfaca iubita este ca placerea sexuala a femeii nu tine, neaparat, de vagin, ci de clitoris.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *