Search for content, post, videos

Ce se intampla daca femeile nu fac sex mult timp

Atunci cand o femeie nu face sex pentru o perioada scurta de timp nu se intampla nimic, din contra, chiar este recomandata pentru sanatate o mica pauza. Insa, atunci cand trece mai mult timp fara sa faci sex, pot aparea probleme serioase.

Iata ce patesc femeile care nu fac sex mult timp:

Apare depresia

De multe ori lipsa sexului este asociat cu lipsa dragostei. Femeile care ajung sa nu faca sex o perioada indelungata de timp considera ca sunt private de afectiune si astfel apare depresia. Acestea vor deveni triste si vor avea impresia ca nu conteaza pentru nimeni.

Apar dezechilibrele hormonale

Lipsa sexului poate avea urmari negative, printre care se numara si dezechilibrele hormonale. Atunci cand iei o pauza lunga de la sex pot aparea durerile de sani, dereglari are ciclului mentrual sau diverse probleme la nivelul ovarelor.

Schimbari de comportament

Lipsa sexului poate duce chiar si la schimbari de comportament. Acesta este un alt efect al lipsei de activitati sexuale. Sexul reprezinta o necesitate pentru organism. Atunci cand nu faci sex o perioada mai lunga pot aparea chiar si problemele de concentrare. Ba mai mult, specialistii sustin ca vei fi mai stresata si vei avea o stima de sine mai scazuta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *