Search for content, post, videos

Ce sacrificii sexuale sa faci ca sa-i oferi partenerului o partida memorabilia de amor

Intr-o relatie de cuplu, sau intr-o relatie pasagera, sau o aventura de-o noapte, atunci cand vine vorba despre sex, trebuie sa dai tot ce e mai bun din tine, fie pentru a-ti face partenerul sa te doreasca tot mai mult de fiecare data, fie pentru a impresiona noul venit.

Sexul cere sacrificii atunci cand iti doresti sa ai parte de o noapte memorabilia. Te-ai certat cu partenerul tau si vrei sa dai tot ce e mai bun in noaptea de amor? Este evident ca trebuie sa te sacrifici pentru a-i oferi partnerului o noapte de vis.

Tu care dintre aceste sacrificii le-ai face pentru o partida memorabilia de amor:

Pozitii sexuale pe care nu le agreezi. Partenerul tau are niste idei cu care tu nu esti de acord, adora niste pozitii sexuale pe care tu le agreezi doar in filmele pentru adulti si totusi te sacrifici pentru a-i satisface acestuia toate fanteziile. Nu-ti plac, dar te face fericita faptul ca el este pe deplin satisfacut.

Mimatul orgasmului. Unul dintre cele mai dese sacrificii facute mai ales de catre femei este acesta, mimatul orgasmului. Femeile tind sa faca acest lucru, doar din dorinta arzatoare de a-si satisface partenerul, sau pur si simplu sa nu il faca pe acesta sa se simta umilit de faptul ca nu e prea bun la pat si nu reuseste in nici intr-un fel sa te satisfaca.

Star al firmelor pentru adulti. Toti barbatii isi doresc o doamna in societate si o “actrita” in pat. Coversatii intre barbati despre acest subiect exista frecvent, iar o femeie inteligenta sti cum sa-si foloseasca atuurile pentru a innebuni un barbat. Sacrificiul suprem este sa renunti la principii si sa te porti ca un star al filmelor pentru adulti pentru o noapte pentru a-ti da gata partenerul sau pentru a impresiona.

Filmatul. Foarte putine femei agreeaza acest lucru. Desi pline de principia acestea nu dau din casa, ca de fapt le incita gandul de a fi filmate. Barbatii viseaza la acest lucru, iar multe femei chiar daca nu sunt de acord cu acest lucru accepta din dorinta de a-si satisface partenerul, sau din grandomanie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *