Search for content, post, videos

Vrei sa-ti fie bine in cuplu? Uite ce sa nu spui niciodata unei femei “in acea perioada a lunii”

In viata oricarui cuplu, exista cateva zile pe luna, pana la o saptamana, in care femeia este irascibila, sensibila si, in unele cazuri, chiar insuportabila. Este vorba de perioada menstruatiei! Pentru a nu agrava situatia, barbatii ar trebui sa se abtina de la unele comentarii in acele „zile delicate”.

1. „Esti nesuferita!”

Indiferent cat de dificila este o femeie in zilele de menstruatie, barbatul ar trebui sa se abtina de la acest comentariu. Schimbarile hormonale sunt una dintre cauzele pentru care ele au un comportament dificil, iar o astfel de remarca nu face nimic altceva decat sa puna paie pe foc.
2. „De ce mananci asta? Credeam ca esti la dieta”

In „zilele delicate”, unele femei duc lipsa de pofta de mancare, altele sunt cuprinse de pofte culinare neobisnuita si, cel mai adesea, nesanatoase. Chiar si cele mai atente femei, in perioada menstruatiei, cad in ispita mancarurilor grele, dar gustoase, care de cele mai multe ori ingrasa. Pur si simplu au senzatia ca propriul corp le cere sa manance anumite produse. In aceste conditii, barbatul nu ar trebui sa comenteze alegerile alimentare ale femeii, ci pur si simplu sa o lase in pace sa-si faca poftele. Mai mult, nu este nevoie sa-i amintesti unei femei ca era la dieta, caci va asocia, de indata, remarca cu sugestia ca ar fi grasa. Ei bine, nu-i de mirare ca se declansaza „razboiul” in astfel de situatii delicate!

3. „De ce plangi?”

Femeia are nevoie de confort fizic si emotional mai mare in zilele de menstruatie decat in alta perioada si este hipersensibila la orice fel de intamplare sau afirmatie. Pe acest fost, este mult mai predispusa la plans. In „zilele delicate”, intrebarea „de ce plangi?” este inutila caci, adesea, femeia nici nu poate explica clar, oferind un motiv bine intemeiat pentru care plange, cauzele starii ei generale proaste fiind greu de stabilit. In astfel de momente, cel mai bun lucru pe care un barbat poate sa il faca este sa o ia in brate si sa taca.

4. „Nu te schimbi si tu? Asa ramai imbracata?”

Fie ca este vorba de haine pe care le poarta in casa, fie ca este vorba de o tinuta de strada, alegerile vestimentare ale femeii la ciclu sunt un pic „altfel” decat in alte perioade. Adesea, o femeie la ciclu are chef sa stea imbracata intr-o pijama groasa si pufoasa, indiferent cat de amuzant sau rau arata. Ultimul lucru de pe care ar trebui sa-l faca un barbat este sa-i insulte tinuta.

5. „Mai ai mult?”

Sugestia ca te-ai saturat ca ea sa fie pe ciclu, intreband-o cumva retoric „mai ai mult?” scoate din minti orice femeie, pentru ca ii da impresia ca barbatul o considera, cumva, responsabila de faptul ca ea e pe ciclu si are o stare generala proasta. Chiar daca este o impresie, de cele mai multe ori, falsa, sensibilitatea crescuta a femeii la ciclu face ca ea sa puna la suflet remarca si sa se imbufneze. Asta e! Perioada menstruatiei dureaza X zile, in functie de femeie si ea nu are ce sa faca ca sa opreasca scurgerile de sange si schimbarile hormonale.

6. „Tipa aia e buna rau”

Femeile la ciclu nu se simt atragatoare, motiv pentru care un barbat care remarca verbal silueta sexi a altei femei o sa-si scoata partenera din sarite. Cel mai probabil, ea va face o criza de nervi si apoi va incepe sa planga. Chiar daca, in alte conditii, o astfel de remarca este total nevinovata si nu afecteaza femeia, in perioada „delicata” a lunii ea dauneaza psihicului femeii. In astfel de momente, barbatul ar trebui, pur si simplu, sa se abtina.

7. „Putem sa facem anal…”

Este de apreciat un apetit sexual crescut la barbati, dar nu daca insista sa faca sex in perioada ciclului. Starea fizica proasta si faptul ca se simte neatragatoare fac ca femeia sa nu aiba nicio pornire sexuala in timpul ciclului. Foarte putine femei sunt incantate de ideea unei partide in perioada menstruatiei. Din acest motiv, barbatii ar trebui sa-si puna pofta in cui si sa mai astepte cateva zile. Remarca „putem sa facem anal” nu ii ajuta deloc. Doar pentru ca exista si aceasta posibilitate nu inseamna ca femeia are chef sa faca sex anal la ciclu. Ea, de regula, nu are chef de nicio forma de sex, daramite de anal, care necesita ceva efort, implicare si rabdare.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Afacerea ta</cite>

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul:www invetiengleza ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *