Search for content, post, videos

Ce sa nu le spui prietenelor despre relatia ta

Cu totii suntem vinovati pentru ca le spunem prietenilor is familiei ce se intampla in relatia naostra, insa nu trebuie sa le spui toate detaliile. Iata ce trebuie sa ramana secret.

Detaliile ultimei certuri
Certurile voastre nu sunt publice. Daca le spui altora despre ultima voastra cearta, in loc sa discuti asta cu partenerul tau, nu vei rezolva problema. In plus, isi pot face o parere gresita despre partenerul tau si mereu te vor intreba de ce mai esti impreuna cu el.

Secretele lui
Increderea este usor de pierdut si greu de recuperat. Daca partenerul tau impartaseste cu tine problemele sale private (alarma falsa de cancer mamar a mamei sale, de exemplu), tine aceste detalii pentru tine. S-a deschis in fata ta deoarece are incredere in tine si abilitatea ta de a pastra secretul. Nu vrei sa ii pierzi increderea.

Cadoul acela care nu ti-a placut
Gestul conteaza. Apreciaza faptul ca s-a gandit la tine. Ti-a cumparat sosete de ziua ta? Poate ca si-a amintit faptul ca perechea ta preferata s-a pierdut la spalat si a avut doar intentii bune. Evita sa il vorbesti de rau cu prietenele tale pe baza cadoului primit. Chiar daca nu a fost pe gustul tau, spune-le ca a fost dragut ca s-a gandit la tine.

Cand te enerveaza socrii
Cu totii am fost enervati de catre parintii partenerului nostru si ne-am plans prietenelor, insa incearca sa nu impartasesti aceste detalii deoarece socrii vor fi in viata ta pentru totdeauna. Niciodata nu stii cum poate afla sotul tau sau chiar socrii tai ce ai spus despre ei, ceea ce poate fi jenant.

Antipatia lui pentru una dintre prietenele tale
Este imposibil ca prietenul tau sa se inteleaga cu toate prietenele tale. Daca pomenesti vreodata acest lucru de fata cu prietenele tale, vor fi ranite.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *