Search for content, post, videos

Ce să nu faci într-o relație? 4 greșeli care duc la distrucerea armoniei în cuplu

Cu toții facem greșeli, dar când vine vorba despre greșelile într-o relație, se impune o atenție sporită, și asta pentru că orice pas greșit poate duce la o despărțire.

Așa că, atunci când vine vorba despre ceea ce ziceți și ceea ce faceți într-o relație, gândiți-vă de două ori înainte de a acționa.

Există o serie de greșeli pe care femeile, indiferent de vârstă și experiență, le pun în practică într-o relație. Involuntar sau nu, greșelile lovesc fix în punctele sensibile ale relației, iar asta nu poate decât să aibă efecte din cele mai nocive vieții de cuplu. Iată care sunt greșelile pe care femeile le fac într-o relație.

Fostul nu era așa, era altfel

Orice referire la fostul tău este periculoasă pentru actuala relația. Și asta pentru că făcând această comparație, nu faci decât să îi arăți actualului că nu se ridică la nivelul fostului. Sau arată că încă mai ții la fostul, altfel de ce ai face aceste comparații? Evită genul acesta de discuții și de replici, dacă vrei să păstrezi pacea în relație. Nici ție nu ți-ar pica bine dacă ai fi asemănată cu fosta, așa că încearcă să te pui puțin în pielea lui.

Citește continuarea

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *