Search for content, post, videos

Ce sa nu faci inainte si dupa sex

Pentru a avea parte de o partida de amor de succes trebuie sa fii atenta la anumite lucruri, iar ele sunt valabile si pentru partenerul tau, nu doar pentru tine.

Orice chestiuta poate strica simbioza unui sex extraordinar, asa ca ar fi bine sa fiti amandoi atenti, atunci cand vreti sa pasiti in dormitor.

Nu faceti abuz prea mare de alcool pentru ca un pahar de vin este suficient pentru a va relaxa si pentru a va bucura de o noapte plina de scantei. Alcoolul iti va ingreuna posibilitatea de a ajunge la orgasm, iar barbatilor le poate creste disfunctionalitate erectila. Nu v-ar placea sa va confruntati cu astfel de situatii in dormitor.

Nici o masa prea mare nu e buna la cina, daca vreti sa fiti activi in dormitor. Evitati alimentele care pot produce gaze. Nu va doriti evenimente rusinoase in pat cu partenerul, mai ales daca va place sa practicati si sexul oral sau anal. Mai bine luati o bucatica de ciocolata, care poate sa creasca libidoul.

Este important sa eviti lubrifiantii pe baza de mentol pentru ca acestia pod duce la aparitia unor iritatii nedorite.

Preludiul este foarte important, asa ca nu sariti peste el. Mangaierile si atingerile fierbinti pot sa faca atmosfera mult mai potrivita pentru o partida reusita.

La final nu sari din pat direct la baie, decat daca simti neaparat nevoie. Studiile arata ca dupa sex partenerii care raman impreuna sunt mai sanatosi si mai calmi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *