Search for content, post, videos

Ce sa faci pentru o relatie mai fericita

Inceperea unei relatii cu o persoana cu care iti place sa iti petreci timpul poate fi distractiv, interesant si confortabil. Cu toate acestea, indiferent cat de bine reusiti sa va completati unul pe celalalt sau cat de adanci sunt sentimentele, relatia poate deveni monotona, obositoare, deranjanta si uneori chiar contrara individualitatii, nevoilor si dorintelor dvs. personale.

Daca doriti ca relatia dvs. sa aiba viata lunga pe care o merita, hai sa aruncam o privire la cateva lucruri pe care trebuie sa le facem.

1. O atitudine pozitiva fata de viata
Toata lumea vrea sa fie inconjurata de oameni veseli care profita de moment si traiesc clipa.

O atitudine constanta de nemultumire si plangere – atrage emotii negative, creand o dispozitie teribila si implicit creand relatii proaste intre oameni.

Atunci cand ai o perspectiva pozitiva asupra vietii devii un partener mai atractiv si o persoana mai fericita.

2. Iubeste-te
Partenerul tau nu vrea sa fie obiectul sacrificiilor tale. El vrea ca tu sa fii fericita cu el la fel de mult cat vrea sa se simta bine cu tine.7

Amandoi trebuie sa fiti multumiti si indepliniti cu propriile dvs. persoane pentru a putea sa trageti aceleasi emotii in relatia voastra. Și, mai important, trebuie sa va pastrati propria personalitate mai presus de lucrurile pe care le faceti pentru fericirea persoanei iubite.

3. Fii atenta la nevoile si dorintele partenerului
Barbatii si femeile sunt diferite si in mod inerent impartasesc perspective diferite privind relatia si ceea ce ii face fericiti in viata. Controlarea partenerului si incercarea de a-l schimba pentru a-i placea aceleasi lucruri care iti plac si tie este un turn-off pentru partenerul tau si o frustrare pentru tine.

Trebuie sa intelegi ca partenerul tau nu este reflexia ta si nici posesia ta. Este normal sa isi doreasca alte lucruri si sa aiba nevoi separate de tine.

4. Arata-ti admiratia si recunostinta

Daca sunteti intr-o relatie cu cineva – este de la sine inteles ca ii apreciati pentru o serie de calitati, felul in care te trateaza, cum te fac sa te simti etc.

Cheia aici este sa ii AMINTITI partenerul dvs. CONSTANT, cat de mult admirati lucrurile pe care le face pentru tine si modul in care te face sa te simti.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *