Search for content, post, videos

Ce sa faci cand prietenul te insala

http://lyla.ro/wp-content/uploads/userfiles/cheater.jpg

Te-a inselat iubitul? Infidelitatea poate duce la un sentiment de nesiguranta in cupluri, poate provoca traume si poate conduce la imposibilitatea de a mai avea incredere unul in altul.

Uneori, aceste traume vor iesi la iveala si in viitoarele relatii.

Ce e de facut in astfel de cazuri?

– Constientizeaza-ti si accepta sentimentele de manie, suparare si dezamagire in ceea ce priveste tradarea.

– Nu te invinovati pe tine pentru ceea ce el a facut. Gandeste-te ca nu poti fi raspunzatoare niciodata pentru alte actiuni decat ale tale.

barbatul care inseala- Incearca sa te detasezi de propriile sentimente si trairi si priveste situatia dintr-un punct de vedere neutru, ca si cum ar fi vorba de un prieten de-al tau. Ce sfaturi i-ai da?

– Incearca sa evaluezi situatia obiectiv si sa constientizezi nivelul de incredere pe care il mai ai in ceea ce-l priveste. Esti sigura ca nu-si va repeta greselile si in viitor?

-Confrunta-te in mod direct cu iubitul tau, impartaseste-i sentimentele si parerile tale cu privire la actiunile sale. Da-i de inteles ce si cum a gresit, si explica-i ca nu poti tolera asa ceva intr-o relatie.

– Daca simti ca ai nevoie sa ii afli motivele pentru a putea pleca cu inima impacata, lasa-l sa-si prezinte explicatiile. Aminteste-ti ca a-l asculta, nu inseamna ca ii aprobi sau ierti faptele.

– Nu-l lasa sa te manipuleze sentimental prin civinte frumoase sau promisiuni false ca nu te va mai insela vreodata. Fii realista. Crezi cu adevarat ca aceasta este o intamplare izolata sau, mai degraba, ca, daca a facut-o odata o va face din nou, iar si iar?

– Intreaba-te cu seriozitate daca ti-ar fi mai bine cu sau fara el. Poti continua sa te bucuri de aceasta relatie cunoscand faptul ca te-a inselat?

– Cauta un debuseu constructiv pentru emotiile tale de dezamãgire si furie.

– Acorda-ti timp pentru a trece peste tristetea tradarii. Fie ca ramai cu el sau nu, iarta-l pentru actiunile sale, astfel încât sã te poti vindeca mai usor si sa poti continua sa-ti traiesti viata mai departe.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *