Search for content, post, videos

Ce sa faci ca sa ajungi expert in pat

Ca sa ajungi expert in pat si sa reusesti sa iti ingenunchiezi sexual partenerul sau partenera este necesar sa iei in considerare o serie de lucruri care iti modeleaza atat trupul cat si mintea.

 

Mai precis, daca vrei sa ajungi expert in part si sa iti faci partenerul sau partenera sa innebuneasca de placere, este indicat sa urmezi acesti pasi:

 

Fi inventiv/inventiva

 

In timpul sexului este foarte indicat sa incerci lucruri noi. Trebuie sa ai o abordare gentila cu privire la propunerile pecare le faci si este foarte indicat sa te documentezi cuprivire la pozitiile sexuale care aduc placere nebuna partenerului, in functie de sexul acestuia.

 

Nu te gandi numai la tine

 

Partenerul sexual vafi inzecit mai satisfacut daca ii dai impresia ca tot ceea ce faci in timpul sexului estepentru placerea lui. Nu alege acele pozitii sexuale care te satisfac numai pe tine si u uita ca nu este nevoie neaparat de penetrare pentru a ajunge la climax.

 

Da-ti voie sa fi sexy!

 

Este foarte important sa condimentezii fiecare partida de sex cu un libaj sexy al trupului. Imagineaza-ti, ca sa-ti fie mai usor, ca esti filmat sau filmata in timp ce o faci iar acest lucru te va face sa „joci” senzual.

 

Nu judeca!

 

Daca partenerul tau are orgasm inaintea ta, daca e obosit sau daca doar vrea sa se „linisteasca” hormonal cu o partida scurta, incearca sa nu-l judeci. Faptul ca esti deschisa sau deschis la minte il va face ca pe viitor sa isi aduca mult mai mult aportul intre asternuturi.

 

Fa sport!

 

Este foarte important sa ai o conditie fizica buna pentru a avea rezistenta in timpul sexului. Conteaza de multe ori si cat de mult dureaza o partida!

 

Sex oral mereu!

 

Nu exist partener sexual care sa nu aprecieze o partida buna de sex oral, fie ca este femeie sau barbat! Invata cum se face cel mai bine si da-ti jumatatea pe spate!

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Alex</cite>

    Ce sa faci ca sa ajungi expert in pat?
    -Tamplarie

  • <cite itemprop="author">ioanilarie@yahoo.com</cite>

    Daca exista intelegere in cuplu si armonie atunci si viata sexuala va fi una tumultoasa si de calitate. Neintelegerile din cuplu vor avea ca efect si scaderea apetitului sexual si implicit a performantelor sexuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *