Search for content, post, videos

Ce sa faci ca sa ai un orgasm incredibil

Toate visam la o partida care sa se termine in orgasm alaturi de partenerul nostru. De multe ori acest scenariu ideal nu are loc si poate sa creeze acumulari de frustrare in timp.

Noi iti vom prezenta cateva solutii pe care le poti aborda pentru a putea descoperi alaturi de cel ales noi taramuri ale placerii!

In primul rand e foarte important sa-ti cunosti corpul. Practica e mama invataturii, asta stim deja. Ce conteaza cu adevarat este sa-ti cunosti tu trupul si sa stii ce zone erogene ai pentru a i le putea comunica partenerului, iar sa stie ce are de facut pentru a te putea satisface pana la orgasmul mult dorit.

Este foarte important sa nu uitati de preludiu, chiar daca sunteti amandoi foarte pasionali si sariti direct in pat. Un pic de joaca inainte de actul sexual iti poate crea un cadru psihologic perfect pentru a te putea integra mai usor in lumea placerilor.

Nu iti mai inhiba ideile, atunci cand vine vorba despre fantezii. Comunica-i-le partenerului tau si nu astepta ca el sa ghiceasca ce-ti doresti. Profita de faptul ca ai imaginatia bogata si fa tot ce-ti trece prin cap.

Este foarte important sa-ti mentii si aparatul reproducator in forma, asa ca fa exercitii Kegel cat de des poti, insa este recomandat sa faci asta de cel putin doua ori pe zi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *