Search for content, post, videos

Ce sa faci ca sa ai o relatie fericita si implinita

Oricat de implinit ai fi din punct de vedere profesional, daca nu ai pe cineva care sa te completeze, sa te implineasca, viata nu va fi perfecta. Totusi, daca vrei sa ai o relatie frumoasa si sa traiesti frumos iti propunem sa tii cont de urmatoarele reguli:

Fii tu insuti

E greu sa ai incredere in cineva si sa-l lasi sa te cunoasca asa cum esti, insa merita. Nu te schimba doar ca sa-i faci cuiva pe plac. Accepta-te asa cum esti si prezinta-te partenerului tau asa, intrucat doar in acest mod vei reusi sa-ti construiesti o relatie de iubire solida, care sa dureze.

Nu te compara

Sa fii mai bun decat ceilalti, sa muncesti mai mult sau sa fii mai frumoasa. Toate aceste comparatii nu duc la nimic bun, asa ca multumeste-te cu ce ai si uita de invidie. Tine minte ca fiecare este unic in felului si, mai mult de atat, incearca sa fii cea mai buna versiune a ta.

Da personalitate relatiei tale

Ca sa fii fericit intr-o relatie nu trebuie sa urmezi un tipar. E in regula daca nu-ti aduce flori in fiecare vineri sau daca va vedeti doar in weekend. Tine minte. Fericirea este un sentiment atat de relativ, incat daca tu primesti ceea ce-ti doresti poti sa traiesti acest sentiment.

Trecutul e trecut si atat

Fie ca sunteti impreuna de putin timp, fie ca va iubiti de mult timp, trecutul este trecut. Tine minte aceasta regula si nu te crampona de el. Nu pune intrebari stanjenitoare si traieste prezentul. Doar asa vei fi pe deplin fericit.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *