Search for content, post, videos

Ce pericole te pasc daca faci sex in apa

Daca faci sex in apa te expui unor pericole de sanatate, la care nu te-ai fi asteptat, potrivit medicilor. Este vorba despre sexul in mare sau in piscina, in general, care favorizeaza contactarea unor boli.

Astfel, potrivit medicilor, sexul in apa, fie ca e vorba de un rau, un lac, mare sau apa din piscina, te expune la tot felul de bacterii.

Aceste bacterii, in mod normal, sunt tolerate de piele, insa organele genitale, in contact direct cu aceste surse de apa, pot fi afectate. Este vorba despre infectii urinare grave din cauza unor bacterii sau chiar disturgerea PH-ului vaginal, ceea ce duce la o sensibilizare a vaginului, fiind apoi mult mai vulnerabil la infectia cu diferite fungi. Totodata, daca PH-ul vaginal este distrus, se trateaza incredibil de greu.
Apa de mare, apa sarata, poate chiar sa diminueze lubrifierea naturala a vaginului si sa provoace rani in interiorul acestuia. Acest lucru se intampla din cauza ca apa de mare, contrar a ceea ce se crede, nu este deloc un bun lubrifiant, fiind plina de impuritati fine ce pot afecta negativ interiorul vaginului.
Cel mai riscant insa, in cazul sexului in apa, este imbolnavirea de diverse boli cu transmisie sexuala. Acest lucru se intampl adin cauza ca prezervativul nu mai este eficient in apa. Mai precis, lichidul intra in acesta si poate ajunge cu usurinta in vagin, favorizand bolile cu transmisie sexuala.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *