Search for content, post, videos

Ce patesti de la sex in exces! De cate ori pe saptamana sa faci sex, ca sa nu fi in pericol

sex in functie de zodie

Un nou studiu realizat in Statele Unite ale Americii a conchis faptul ca daca faci sex in excest poti avea parte de o serie de neplaceri.

Concluziile studiului realizat in SUA sunt cel putin surprizatoar, avand in vedere ca medicii sustin ca sexul este benefic pentru sanatate si ca previne unele afectiuni.

Studiul a fost realizat pe 128 de voluntari, cu varste intre 35 si 65 de ani iar rezultatele sunt cu adevarat surprinzatoare.

Astfel, se pare ca persoanele care fac sex de mai mult de trei ori pe saptamana se confrunta cu depresie, sistem imunitar slabit si sunt negativisti si nemultumiti de propria lor viata.

Mai mult decat atat, se pare ca persoanele care fac sex de mai mult de trei ori pe saptamana ajung sa fie efectiv epuizate din punct de vedere psihic.

“Nici relatiile sexuale nimfomanice nu sunt benefice, dar nici lipsa lor. Frecventa optima ar fi doua relatii sexuale saptamanal. Mai mult de trei relatii pe saptamana si mai putin de doua duc la scaderea anticorpilor, adica slabesc imunitatea”, a declarat unul dintre autorii studiului, realizat la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, SUA.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *