Search for content, post, videos

Ce pasi trebuie sa urmezi in mod sigur, pentru o nunta de vis

Nunta ideala este visul oricarei femei. Toate am visat printese, printi, calesti, nunta de vis. 

Nunta de vis poate devenii o corvoada atunci cand pasii sunt urmati aleatoriu. Ca pentru fiecare eveniment din viata trebuie sa ai o lista pe care sa o urmezi pas cu pas.

Data la care alegi ca nunta sa aiba loc este cel mai important aspect. Odata ce ai ales acest lucru, urmeaza pasii cei mai important cum ar fi:

Bugetul. Primul si cel mai important aspect dupa alegerea datei nuntii este bugetul. In functie de cat buget dispuneti stiti ce trebuie sa alegeti, cati invitati sa aveti, care sa fie meniul etc.

Numarul invitatilor. Pentru a sti care este localul potrivit pentru tine, trebuie sa alegi numarul invitatilor. Localul in general se alege dupa numarul de persoane care se presupune ca vor fi prezente, nu invers.

Alegerea localului. Alegerea localului poate fi foarte dificila, fie ca alegeti un cort amenajat special pentru nunti, intr-o locatie de vis cum ar fi pe marginea unui lac, sau alegeti un spatiu indoor (inauntru), localul trebuie ales in functie de dorintele partenerilor si de numarul de invitati.

Biserica. Alesul bisericii nu poate fi foarte greu insa trebuie sa verificati disponibilitatea acesteia pentru perioada in care a-ti ales voi sa desfasurati nunta.

Meniul. Meniul cred ca este una dintre cele mai grele etape ale nuntii. Faptul ca nu cunosti gusturile tuturor te face sa alegi si mai greu. Ideea este ca niciodata nu poti multumii pe toata lumea.

Aranjamentele. Aranjamentele sunt o alta etapa importanta de parcurs. In genere localurile care organizeaza in spatial lor nunti, au contracte cu firme care se ocupa de aranjamentele florale, ale meselor etc., iar ei va pot pune in contact cu acea firma. Aceasta ar fi cea mai usoara varianta.

Tortul. Tortul este foarte greu de ales, insa in functie de numarul invitatilor vei sti care este dimensiunea pentru care optezi. Cel mai frumos este ca acesta sa fie in ton cu aranjamentele.

Muzica, fotografia, filmarea. Sunt iar un aspect foarte important. Cel mai recomandat este sa ai parte de doua categorii de muzica, un dj si o formatie care sa cante live.

Rochia de mireasa. Cred ca cel mai frumos moment pe care il traiesti este alegerea rochiei de mireasa. Aceasta trebuie cautata din timp, pentru ca la sfarsit sa fie cea la care ai visat mereu.

Tiparirea invitatiilor. Invitatiile sunt un aspect frumos al nuntii. Ele la fel trebuie tiparite din timp.

Verighetele. Am lasat la sfarsit acest aspect minunat deoarece multe de spus nu sunt. Eu una as opta pentru verighete clasice, simple, insa gusturile sunt variate, iar alesul lor este o etapa dificila si frumoasa.

Cavalerii si domnisoarele de onoare. Acest aspect nu este dificil. Ca la orice nunta ve-ti alege in functie de prietenii fiecaruia, cei mai apropiati desigur.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *