Search for content, post, videos

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativele zodiacului are cate o slabiciune in ceea ce priveste sexul. Asadar, iata ce o excita in functie de zodie.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – BERBEC

Femeiel din Berbec se excita foarte tare atunci cand le este sarutat usor lobul urechii. Nu apreciaza insa daca partenerul este intrusiv cu limba in acea zona.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – TAUR

Femeile din Taur se excita foarte tare atunci cand sunt mangaiate usor, cu varfurile degetelor, pe interiorul coapsei. Miscarile trebuie sa fie lente.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – GEMENI

Femeile din Gemeni se excita atunci cand sunt sarutate puternic, pasional si chiar muscate usor de gat. Le place ca aprtenerul sa le tina capul in palma cand face acest lucru.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – RAC

Femeile din Rac se excita in timpul saruturilor moi, foarte fine. Le place sa le fie „jucate” buzele cu limba.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – LEU

Femeile din Leu se excita foarte tare atunci cand sunt sarutate pe jona lombara, deasupra funtului. Le place totodata sa fie masate usor in josul coloanei vertebrale.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – FECIOARA

Femeile din Fecioara se excita cel mai tare atunci cand le sunt sarutate organele genitale prin lenjeria intima. Insa, saruturile trebuie sa fie usoare.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – BALANTA

Femeile din balanta se excita cel mai tare atunci cand le sunt stimulate concomitent, cu degetele, buzele si organele genitale. Miscarile trebuie sa fie tandre.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – SCORPION

Femeile din scorpion se excita cel mai tare atunci cand le sunt stimulate cu limba pulpele. Le place efectiv sa fie linse si sarutate in acele zone.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – SAGETATOR

Femeile sin Sagetator se excita cel mai tare cand sunt sarutate apasat, cu pasiune si cand sunt stranse destul de tare in brate, in acelasi timp.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – CAPRICORN

Femeile din Capricorn se excita cel mai tare atunci cand sunt tinute in brate, de la spate, si sarutate usor pe ceafa. Le place cand parteberul isi apasa pelvisul de fundul lor, in aceasta pozitie.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – VARSATOR

Femeile din Varsator se excita cel mai tare atunci cand sunt sarutate pe fese si cand le sunt stimulate si sarutate zonele intime.

Ce o excita cel mai tare, in functie de zodie – PESTI

Femeile din pesti se excita cel mai tare atunci cand le sunt sarutate fesele si cand le sunt stimulati sanii, in acelasi timp.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *