Search for content, post, videos

Ce nu vor niciodata barbatii sa auda de la iubitele lor

Barbatii, in marea lor majoritate, prefera sa evite o serie de discutii cu iubitele lor. Totodata, barbatii, chiar daca sunt insurati, detesta cam aceleasi lucruri cand vine vorba de discutiile cu jumatatea lor, ca si barbatii care au pur si simplu o relatie.  

Astfel, potrivit sociologilor si expertilor in relatii, acestea sunt lucrurile pe care barbatii nu vor niciodata sa le auda de la iubitele lor:

1. Barbatii nu vor sa auda de la iubitele lor comentarii legate de fostele relatii din care au iesit raniti.

2. Barbatii nu vor sa auda de la iubitele lor cuvinte grele sau jignitoare despre parintii lor.

3. Barbatii nu vor sa auda de la iubitele lor vorbe grele cu privire la cei mai apropiati prieteni ai lor, chiar daca sunt justificate.

4. Barbatii nu vor sa auda de la iubitele lor cuvinte legate de cat de incapabili si inutili sunt. Daca sunt judecati aspur isi pierd increderea in ei.

5. Barbatii nu vor sa auda de la iubitele lor comentarii jugnitoare cu privire la hobby-urile pe care le au.

6. Barbatii nu vor sa auda de la iubitele cuvinte care ii jugnesc din punct de vedere fizic. Vor considera ca „trebuie sa caute altceva”.

7. Barbatii nu vor sa auda de la iubitele lor ca li se reproseaza ca „se plang”, chiar daca fac destul de des acest lucru.

8. Barbatii nu vor sa auda de la iubitele lor cuvinte jignitoare cu privire la unele experiente pe care le povestesc, care lor li se par chiar interesante.

9. Barbatii nu vor sa auda de la iubitele lor ca nu sunt buni la pat.

10.Barbatii nu vor sa auda de la iubitele lor ca sunt comparati cu alti barbati cu care acestea au avut relatii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *