Search for content, post, videos

Ce nu suporta barbatii la femei

Potrivit unui studiu extrem de amplu, relaizat pe un esantion de 20.000 de femei si barbati, exista anumite lucruri exacte pe care femeile nu le suporta la barbati si invers.

Studiul a fost realizat de yourtango.com in parteneriat cu glo.com si a dorit sa conchida de ce se arde flacara pasiuniii intr-un cuplu. Rezultatele au fost cat se poate de surprinzatoare, avand in vedere ca atat femeile cat si barbatii renunta sa mai fie atrasi unii de ceilalti cam din aceleasi motive care devin insuportabile.

Insa, barbatii par sa fie mult mai siguri de ceea ce nu suporta la o femeie.

CITESTE SI

Uite ce femei evita barbatii! Te afli printre ele?

Ce observa barbatii instant la o femeie

Asadar, in faza incipienta, un barbat nu suporta la o femeie: igiena personala deficitara, narcisismul, lipsa atractiei sexuale, lipsa spiritului aventurier, imaturitatea, prejudecatile, lipsa de inteligenta si lipsa de ambitie. 

Dupa o vreme petrecuta intr-o relatie, barbatii incep sa urasca urmatoarele lucruri: igiena personala deficitara, lipsa dragostei si a romantismului, lipsa atractiei sexuale, lipsa spiritului aventurier, imaturitatea, narcisismul, prejudecatile, prostia, lipsa de ambitie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *