Search for content, post, videos

Ce nu stiai despre orgasmul feminin

Mult discutatul orgasm feminin este de multe ori un subiect destul de fierbinte. Sexologii anunta ca orgasmul are o serie de taine pe care nu multa lume le cunoaste si ca ce nu stiai despre orgasm poate sa iti schimbe perceptia in legatura cu el.

Asadar, iata ce nu stiai despre orgasmul feminin

– Unele boli impiedica atingerea orgasmului. Este vorba fie despre nivelul scazut de testosteron din corp, afectiunile tiroidiene, diabetul sau depresia. Una din 3 femei, potrivit unui recent studiu, nu poate avea orgasm din cauza unor astfel de afectiuni.

– Intensitatea orgasmului se schimba in functie de varsta. Mai precis, inaintarea in varsta vine cu o calitate marita a orgasmului si o incidenta mai mare a acestuia, la femei. Astfel, femeile cu varste intre 18 si 24 de ani au orgasm doar in proportie de aproximativ 60% si de obicei este de intensitate mica, pe cand femeile cu varste intre 30 si 50 de ani au orgasm in proportie de 70%, multe dintre ele sustinand ca intensitatea creste odata cu inaintarea in varsta.
Acest lucru se petrece datorita maturizarii sexuale.
– Orgamul te poate face sa scapi de durere. Este vorba in principal de migrene, de durerea de cap. Acest lucru se intampla datorita faptului ca in timpul orgasmului este eliberata oxitocina in organism, substanta ce genereaza o stare de bine si totodata poate ameliora chiar si durerile articulare.
– Orgasmul poate fi atins mai des si mai puternic daca viata sexuala este piperata. Cu alte cuvinte, este necesar sa va dati frau liber imaginatiei pentru a atinge mai des si orgasmul si pentru ca acesta sa fie mult mai intens. Monotonia sexuala poate sa va inhibe.

– Exista o perioada de timp dupa care femeile pot avea orgasm, in timpul sexului. Astfel, studii recente arata ca este nevoie de 20 de minute de stimulare pentru ca o femeie sa atinga orgasmul.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *