Search for content, post, videos

Ce nu stiai despre infidelitate. Riscuri mari! Se poate si muri

O serie de studii au fost efectuate cu privire la infidelitate iar rezultatele pe care cercetatorii le-au obtinut sunt cu adevarat susprinzatoare. Astfel, legat de ce nu stiai despre infidelitate afla ca exista riscuri destul de mari si ca se poate si muri. 

Asadar, iata ce nu stiai despre infidelitate

Inselatul creste risul rupturii de penis – Medicul Andrew Kramer, urolog la Universitatea Medicala din Maryland sustine ca a tratat 16 cazuri de fracturi de penis intre 2007 si 2011 si ca 8 dintre ei si l-au rupt in timp ce isi inselau partenera.

Inselatul creste riscul de moarte – Un stiudiu italian arta ca exista foarte multe cazuri de deces in timpul sexului din cauza atacului de cord, la barbati. Numarul acestor cazuri este in crestere.

Oamenii care insala considera ca partenerul oficial e mai sexy sustine un alt studiu. De ce mai insala atunci? Tocmai pentru a avea parte de sex cu o persoana pe care nu o vor mereu langa ei. La studiu au participat 4000 de persoane.

Inselatul poate fi generat de o predispozitie genetica. Cercetatorii de la Universitatea Binghamton au descoperit ca jumatate dintre oamenii cu gena DRD4, cunoscuta si ca gena celor în cautare de provocari riscante, sunt mai predispusi sa insele.

Femeile au tendinte mai mari de a insela daca si mamele lor au inselat la randul lor, arata un alt studiu efectuat in Marea Britanie. Pentuer studiu au fost examinate 2000 de membrii ai site-ului Illicit Encounters si s-a descoperit ca 73% dintre femeile care doreau sa insele au avut mame care au avut si ele aventuri.

loading...
<

2 comments

 • <cite itemprop="author">Independent</cite>

  Cele mai sigure locuri de munca!

  Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja
  s-au facut primele plati! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online
  care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore
  pe zi!

  Pentru detalii, trimiteti
  textul „Info” la adresa de email: independent.financiar@yahoo.ro

 • <cite itemprop="author">Mark</cite>

  Pai, nurmal: o fata care a avut o mama curva, ce sa invete de la ea? Cum sa faca tortuarul, sau sa-si insele barbatul in caz ca se intampla sa se marite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *