Search for content, post, videos

Iata tot ce nu observa barbatii la corpul unei femei

De multe ori vi s-a intamplat sa va intrebati partenerul de viata daca observa ca aveti doua trei riduri in jurul ochilor, daca v-ati ingrasat sau daca se vede ca trebuie sa va tundeti varfurile.

Ei bine, exista studii la nivel mondial care arata ca barbatii nu observa nici in ruptul capului astfel de detalii. S-ar putea spune ca ei sunt mult mai receptivi la „imaginea de ansamblu” decat la detaliile care va dau atata bataie de cap.

Astfel, iata o lista a „defectelor” voastre, pe care barbatii nu numai ca nu le observa, dar le ignora total.

Celulita si vergeturile

De multe ori, exista femei incredibil de frumoase care-si acopera corpurile aproape complet din cauza ca sunt stresate de prezenta catorva vergeturi de pe brate sau coapse. Ei bine, pe barbati nu-i intereseaza sub nicio forma daca aveti vergeturi sau celulita. Toata lumea are celulita si nu este deloc un lucru de care sa va fie rusine.

O femeie care este increzatoare in aspectul ei, care dovedeste ca stie sa rada si sa se mandreasca cu formele ei, chiar daca nu sunt „de revista”, este mult mai atragatoare si sexy fata de una care isi ascunde corpul in totalitate.

 

Colaceii de pe abdomen

Poate una dintre cele mai mari „probleme” pentru cele care doresc sa aiba un aspect impecabil, colaceii de pe abdomen dau batai de cap serioase pentru multe femei. Unele recurg la operatii, altele se spetesc zilnic cu sute de exercitii in speranta ca vor obtine un abdomen plat si ferm. Toate acestea in ciuda faptului ca majoritatea barbatilor, prin natura lor, nici macar nu observa „burtica” de care incercati sa scapati cu atata inversunare.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *