Search for content, post, videos

Ce legatura exista intre masturbare si stres

Masturbarea, spun specialistii, este in stransa legatura cu autocalmarea. Acestia sustin ca te ajuta sa treci peste stres si peste situatiile neplacute.

Insa, atunci cand masturbarea devine una exclusivista, obsesiv-compulsiva, poate interveni o problema.

In cazul in care masturbarea, fie ca este la barbati sau la femei, devine o rutina si intervine in restul activitatilor, sau chiar ajunge sa afecteze relatia de cuplu, atunci este o problema.

In general, atunci cand totul are o limita, masturbarea este indicata, mai ales la persoanele care sunt singure, nu au o relatie.

Mai mult decat atat, persoanele care sufera de anxietate sau au in permanenta o stare de frica, acestea simt nevoia de masturbare, de o eliberare controlata a energiei sexuale. Acest obicei de la o usoara incredere in sine si stare de control asupra situatiei.

In cazul in care simtiti ca masturbarea este pusa undeva pe primul plan si renuntati la alte obiceiuri pentru a petrece mai mult timp in intimitate, este indicat sa consultati un medic specialist.

Desi multi nu o fac de rusine sa nu fie judecati, medicul nu este acolo sa judece, este sa rezolve o probleme ca poate duce la o grava disfunctionalitate sexuala.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *