Search for content, post, videos

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie

Fiecare dintre femeile zodiacului are o serie de preferinte atunci cand vine vorba de barbati. Aceste preferinte sunt mai mult sau mai putin cunoscute in mare parte, insa astrologii sustin ca fiecare dintre native are o serie de caracteristici in materie de preferinte cand vine vorba de sexul opus.  

Astfel, nativele zodiacului sunt starnite de o serie de lucruri distinctive la un barbat, mai ales daca il vad pentru prima data.  

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – BERBEC

Femeilor din berbec le este imediat atrasa atentia atunci cand vad un barbat imbracat elegant. Au o slabiciune pentru tipii inalti, mai ales daca sunt imbracati intr-un costum slim fit.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – TAUR

Femeile din Taur au o slabiciune pentru barbatii care emana putere. Nu trebuie sa arate neaparat perfect, ci mai degraba sa dea impresia ca sunt mereu in controlul oricarei situatii.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – GEMENI

Femeile din Gemeni sunt starnite de barbatii indrazneti. Le place foarte mult sa intalneasca un barbat care sa fie in stare sa le tina piept, fiind aprige de fel.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – RAC

Femeile din Rac au o slabiciune pentru barbatii care dua dovada ca traiesc extrem. Acest lucru vine de la natura autodistructiva a femeilor din Rac.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – LEU

Femeile din Leu au o slabiciune pentru barbatii inalti, bruneti, care dau impresia ca sunt foarte statornici. Le plac barbatii care isi iau viata in piept si care au curaj.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – FECIOARA

Femeile din Fecioara au o mare slabiciune pentru barbatii inalti si blonzi. Vor intoarce mereu capul pe strada cand vor vedea un astfel de barbat, chiar daca sunt de mana cu iubitul oficial.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – BALANTA

Femeile din Balanta au o slabiciune destul de mare pentru barbatii..chei si cu umerii lati. Li se pare ca astfel de barbati emana siguranta si putere.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – SCORPION

Femeile din Scorpion au o slabiciune pentru barbatii inalti, slabi si carora le place sa petreaca. Sunt atrase de acei barbati carora le place sa fie sufletul petrecerii.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – SAGETATOR

Femeile din Sagetator au o slabiciune destul de mare pentru barbatii trecuti de 40 de ani, care arata bine si care au o experienta vasta de viata. Le plac barbatii cu experienta.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – CAPRICORN

Femeile din Capricorn au o slabiciune destu de mare pentri barbatii definiti si mai mici de statura, dar carora le plac banii. Aceste femei considera ca un barbat caruia ii place banii este in sine “o investitie sigura”.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – VARSATOR

Femeile din Varsator sunt starnite de barbatii inteligenti si iesiti din comun. Le plac barbatii care se opun societatii de multe ori si care sunt atat de puternici incat sa isi exprime emreu punctele de vedere, fara frica.

Ce le starneste pe femei, in functie de zodie – PESTI

Femeile din zodia Pesti sunt starnite de barbatii care ofera statornicie. Le plac barbatii familisti.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *