Search for content, post, videos

Ce le este teama barbatilor sa ceara in pat

Indiferent cat de incendiare sunt partidele de sex, fiecare femeie care se intreaba, in sinea ei, ce ar putea sa mai faca pentru a-si impresiona partenerul.

 

Mai cu seama, se intreaba care sunt dorintele lor sexuale ascunse pe care le este teama sa le exprime. Iata care sunt acestea!

 

1. Dominarea sexuala – multi barbati isi doresc ca partenerelor lor sa ia atitudine intre asternuturi si sa-i domine sexual, insa le este dificil sa ceara asa ceva. Dincolo de masculinitatea lor si instinctul de dominare specific barbatilor, farmecul unei femei dominatoare in pat se frange daca i se cere sa faca asa ceva si nu vine totul din proprie initiativa.

 

2. Sex in grup – cu alta femeie, cu alt barbati sau chiar cu mai multe persoane. Indiferent cat de „traditionalist” pare un barbat, mai toti isi doresc in secret o partida de sex in grup, insa nu-si exprima dorinta caci au mari temeri cu privire la cum ar putea reactiona partenerele lor.

 

3. Sa ceara doar sex oral fara a simti ca cer o favoare – desi sexul oral este o practica des intalnita in majoritatea relatiilor sexuale, inca exista ceva tabu in privinta ei. Exista barbati (destul de numerosi) care chiar spun „Multumesc” dupa ce li se face sex oral, de parca partenera le-ar fi facut o favoare. Tocmai acesta este tabuul practicii sexuale: desi sexul oral este comun, barbatii (fie ca cer, fie ca nu cer si li se ofera din initiativa partenerei) simt ca li se face o favoare. Ei bine, o dorinta ascunsa a barbatilor este schimbarea acestei perspective!

 

4. Sa ceara partenerei sa fie mai spontana sexual – si la inceputul relatiilor de cuplu, dar mai cu seama in relatiile de lunga durata, spontaneitatea sexuala este inlocuita de rutina sexuala, favorizata in unele cazuri de femei. Practic, tocmai acest lucru il detesta barbatii, care-si doresc, in realitate, ca partenerelor lor sa ia atitudine, sa-i surprinda cu dorinta lor sexuala in momente neobisnuite ale zilei (nu doar seara in pat dupa ce si-au pus pijamalele comode). Insa, dincolo de dorinta aceasta, barbatii prezinta si o temere majora in a se exprima pe fondul nesigurantei partenerelor. Pana una alta, este destul de dificil sa ceri ceva sexual unei femei (dar si unui barbat), mai ales daca implica o schimbare in rutina sexuala, fara sa-i ranesti sentimentele si stima de sine!

 

5. Sa vorbeasca „murdar” – aceasta picanterie sexuala, desi nu este o noutate pentru multi dintre noi, este totusi rar practicata intre asternuturi. Fie ca femeile nu stiu ce sa spuna si pe ce ton sa rosteasca „cuvintele murdare”, fie le este pur si simplu jena, fie barbatii nu stiu cum sa ceara acest lucru de la partenere pentru a nu se pune pe ei insisi sau pe ele intr-o situatie incomoda. Totusi, este una dintre dorintele ascunse ale barbatilor in materie de sex, dar le este deseori teama sa ceara.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *