Search for content, post, videos

Ce isi doreste in pat un barbat

Din cauza monotoniei, dupa o perioada de timp, in orice relatie apar probleme. Potrivit psihologilor si a sexologilor, aceste probleme pot fi evitate iar partenerul care are cea mai mare putere pentru a duce la rezolvarea problemelor de cuplu este femeia. Explicatia este simpla: femeile au taria necesara pentru a face ca totul sa fie ok, daca stiu ce isi doreste in pat un barbat, avand in vedere ca sexul este foarte important pentru ei in relatie.
Asadar, exista o serie de lucruri pe care si le doreste in pat un barbat care il vor face sa nu se mai simta plictisit in relatia cu partenera sa si care daca sunt facute vor duce la aromonie si la diminuarea pericolului de despartire.

In primul rand, psihologii sustin ca femeile ar trebui sa fie constiente ca barbatii isi doresc cateva lucruri de la partenerele lor: sa fie “mamoase” uneori, sa se reinventeze, sa fie indraznete si sa fie deschise la minte. Aceste lucruri se poat “traduce” si intre asternuturi, iar daca sunt indeplinite atunci viata amoroasa va fi din ce in ce mai buna.

Ce isi doreste in pat un barbat ca sa nu se plictiseasca:

Incearca sa ii acorzi atentie. Mai precis, in momentele de tandrete, desi nu o sa recunoasca niciodata, barbatii isi doresc sa fie mangaiati si dragaliti. Chiar daca suna ciudat, le place foarte mult sa fie mangaiati cu varfurile degetelor pe spate, sarutati pe ceafa usor sau chiar ca partenera lor sa li se joace in par intr-un mod dragastos. Acest comportament al femeii il va face pe barbat sa o iubeasca si mai mult.
Incearca sa il surprinzi cu aspectul tau. Barbatii iubesc sa vada ca partenerele lor isi schimba aspectul, avand in vedere ca sunt mereu in cautare de vidersitate sexuala. Psihologii sustin ca cel mai mult le place, pe langa schimbarea culorii parului, felul in care o femeie isi schimba aspectul zonei pubiene. Asadar, diverse tipuri de epilare in zona pubiana il vor excita la maxim! Mai mult, diverse costumatii sau outfit-uri obraznice purtate in asternuturi ii vor starni creativitatea sexuala.
Incearca sa ii propui diverze fantezii sexuale. Acest lucru ii excita la nebunie pe barbati. Cel mai mult si-ar dori o partida de sex in trei cu tine si una dintre cele mai apropiate prietene ale cuplului vostru, insa acest lucru este prea mult pentru o femeie sa suporte de multe ori. In consecinta, poti sa te uiti alaturi de barbatul tau la filme pentru adulti si sa il faci sa se uite la tine in timp ce te autosatisfaci. Acest lucru il va starni nespus de mult.
Incearca sa ii propui sa faceti sex in locuri nepermise! Sexul afara, in ascunzisul noptii sau in orice loc care nu este in dormitor sau in propria casa il va face pe barbatul tau sa innebuneasca de placere. Ii va placea foarte mult initiativa ta si va intra in joc cat se poate de repede.
Daca periodic ii propui astfel de lucruri barbatului tau, sexologii si psihologii sustin ca sansele ca monotonia din cuplu sa disparasi relatia sa fie mai de durata si mai trainica.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *