Search for content, post, videos

Ce inseamna, de fapt, pentru femei o noapte fierbinte! Ponturi si reguli

O noapte fierbinte in viziunea unei femei difera, adesea, de ceea ce-si inchipuiesc barbatii. Cei care vor sa-si incante cu adevarat iubitele trebuie sa respecte anumite reguli si sa se foloseasca de mici artificii care pot face o femeie fericita!

Regula nr. 1: Femeia trebuie sa „centrul”

In viziunea unei femei, ea este centrul unei nopti de pasiune. Intreaga atentie a partenerului se indreapta asupra ei, femeia devenind centrul universului barbatului de langa ea, macar pentru noaptea respectiva.

Pont pentru regula nr. 1: Barbatul care vrea sa o faca pe partenera sa se simte centru universului sau poate recurge la mici artificii de limbaj, folosind cuvintul magic „Tu”. „Tu ma scoti din minti”, „Tu ma innebunesti”. O alta varianta este a-i rosti numele mai des, fara a fi insa redundant. Rostirea numelui ei, intr-un mod suav, in momentele intime o va face sa se simta prezenta si in psihicul si in sufletul partenerului ei.

Regula nr. 2: Contact permanent

Placerea aparute in timpul sexului nu este doar o reactie fizica, hormonala, la femeie, ci si una emotionala. Orgasmul in sine este si chimie, si suflet. Din acest motiv apropierea emotionala in timpul sexului conteaza enorm pentru femei, care nu-si imagineaza o noapte pasionala faca intimitatea suprema intre cele doua trupuri.

Pont pentru regula nr. 2: Apropierea emotionala nu poate avea loc fara ca partenerii sa se priveasca unul pe altul. Astfel, in timpul sexului, barbatul trebuie sa faca cat posibilul sa-si priveasca partenera, sa o dezmierde cu privirea lui, sa-i sarute buzele, obrajii sau orice portiune de piele apropiata buzelor lui. Acest tip de contact este mai usor de realizat in anumite pozitii sexuale, cum ar fi cea a misionarului, a leaganului si chiar a lingurii, cand barbatul isi penetreaza partenera de la spate strangand-o puternic in brate, in timp ce sunt amandoi intins pe lateral.

Regula nr. 3: varietate si deschidere sexuala

Daca barbatii sunt mai usor de multumit sexual, pozitia doggy style fiind suficienta pentru a-si aduce rapit pe culmile placerii, femeile au nevoie de varietate pentru a fi satisfacute sexual. Mai mult, isi doresc varietate in pat. Cu alte cuvinte, pozitii noi, conjuncturi noi, ambiente noi.

Pont pentru regula nr. 3: pentru a oferi varietate in pat, un barbat nu trebuie sa-si scoata la inaintare toti banii din portofel pentru a merge la „acel”” hotel foarte luxos sau a pleca impreuna cu iubita in „acea” vacanta costisitoare. Chiar in intimitatea propriului dormitor se pot intampla lucruri „variate”. De altfel, varietatea in ceea ce priveste ambientul presupune aranjarea dormitorului pentru o noapte pasionala, cu lumanari parfumate, o sticla de vin si doua pahare, un bol cu fructe. In ceea ce priveste sexul propriu-zis, barbatul trebuie sa fie dispus sa experimenteze, sa nu se jeneze sa se uite pe reviste in care sunt prezente pozitii sexuale felurile sau sa cumpere jucarii erotice pentru a le folosi in doi. Disponibilitatea barbatului intre asternuturi dovedeste, practic, dorinta de a-si satisface partenera, fapt care nu va trece neapreciat de iubita.

Regula nr. 4: respectarea limitelor

Barbatul care-si respecta partenera ii respecta si limitele. O femeie pe langa care iubitul insista sa faca ceva cu ea, in timpul sexului, care ei ii displace total se va indeparta repede de partener. Respectarea limitelor femeii este esentiala pentru o noapte fierbinte, caci indiferent de deschiderea ei sexuala, daca nu agreeaza unele practici, nu va primi bine propunerile.

Pont pentru regula nr.4: Daca femeia s-a facut clar inteleasa ca nu suporta sexul anal, atunci barbatului trebuei sa-si puna pofta in cui si cu asta basta. Daca vreodata ea va dori sa incerce, o va spune. Chiar daca practica ocazional sexul anal, sau orice alta forma de sex sau obicei sexual, dar in momentul respectiv nu are dispozitia necesara sa o faca, ea nu trebuie presata sub nicio forma cu insistentele barbatului. Nimic nu strica mai mult o noapte pasionala sau chiar si una normala decat insistentele barbatului. Daca, totusi, barbatul are in plan sa incerce ceva nou, este indicat sa o intrebe sincer. „Uite, am pregatit ceva special. Sper sa iti placa. Am adus un bol de gheata. As vrea sa-ti racoresc trupul…” – este doar o varianta de a aduce in discutie faptul ca el vrea sa ia un cub de gheata in gura si sa-i faca sex oral. Astfel de propuneri sunt binevenite, dar inainte de a purcede la actiune, femeia trebuie intrebata, pentru ca o noaptea fierbinte esuata poate „raci” relatia dintre parteneri.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *